""
""

Toti, hajde ti lepo u Seriju B

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.05.17. | 16:50

Zanimljiv predlog političara iz Peskare

Antonio Razi, političar rodom iz Peskare, pozvao je kapitena Rome i legendu italijanskog fudbala Frančeska Totija da pređe u redove Delfina na kraju sezone.

Izabrane vesti

Proslavljeni Italijan uveliko gazi 40. godinu, ali još uvek nije objavio da li se povlači iz fudbala, pa je lokalni političar odlučio da mu uputi poziv kad se već Vučica nećka da mu ponudi novi ugovor.
„Toti nikada ne treba da ode u penziju. Navijač sam Juventusa, ali Toti je Toti, glavna zastava Rome, poznat širom sveta. Bilo bi prelepo videti ga u dresu Peskare sa svojim bivšim trenerom Zemanom na klupi. Sjajna bi to bila slika, Toti na terenu, Zeman na klupi, Abruco bi opet bio na mapi italijanskog fudbala“, rekao je Razi.

Političar insistira da Princ Rima nije još za penziju.
„Možda će Toti razmisliti o dolasku u Peskaru, a ja bih mogao da pokušam da ga nagovorim. U Rimu hoće da mu daju posao u upravi kluba, ali on je tako vitalan, tako fizički pripremljen, da može da igra još dve godine. Zahtevam od gradskih vlasti da učinimo sve da ga dovedemo u Peskaru. Njegova plata ne bi bio problem, jer bi se brzo novac obezbedio kroz reklame. Toti bi bio istinska zvezda Peskare“, zaključio je Razi.

Peskara je trenutno poslednjeplasirani tim u italijanskoj Seriji A i sledeće sezone, izvesno je, očekuje je takmičenje među drugoligašima.

(FOTO: Action Images)    


tagovi

TransferiSerija ARomaPeskaraItalijaFrančesko Toti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara