"Eden Azar i Frenk Lampard"
"Eden Azar i Frenk Lampard"

Majstorije Lamparda i Azara za proslavu jubileja, Berbatov presudio Totenhemu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 17.03.13. | 18:52

Čelsi je zabeležio trijumf u novom malom derbiju Londona, dok je na drugoj strani bugarski reprezentativac svom bivšem klubu naneo je drugi uzastopni poraz u Premijer ligi – 1:0

Eden Azar i Frenk LampardČelsi je zabeležio trijumf u novom malom derbiju Londona, dok je na drugoj strani bugarski reprezentativac svom bivšem klubu naneo je drugi uzastopni poraz u Premijer ligi – 1:0

Dok na jednom kraju Londona Totenhem gubi bodove od Fulama, u drugom malom derbiju glavnog grada Engleske Čelsi je utefterio nova tri boda, kojim su Plavci preskočili Pevce na tabeli Premijer lige.

Izabrane vesti

Sigurno čovek koji će najviše pratiti trijumf nad Čekićarima jeste legenda Čelsija Frenk Lampard, koji je u 19. minutu postigao jubilarni 200. pogodak u dresu kluba iz Zapadnog Londona, a asistent je bio fenomenalni Eden Azar.

Belgijanac je u drugom poluvremenu, tačnije u 50. minutu povećao prednost svog tima posle odlično odigrane akcije sa Huanom Matom, kada je iz igre ispao jedan igrač Vest Hema. U nastavku napada sjajni plejmejker je predriblao još dvojicu protivničkih igrača i postigao prelep pogodak.

Do kraja Plavci su imali još sijaset prilika da do vrha napune mrežu nemoćnih Čekićara, prvenstveno preko Azara, Mate i Lamparda, ali, mreže su do kraja susreta mirovale.

Čelsi je preskočio Totenhem na tabeli, i sada ima bod više i utakmicu manje u odnosu na Pevce, dok je Vest Hem pao na 14. poziciju.

Bane Ivanović je meč odgledao sa klupe.

Igrači Totenhema nisu uspeli da iskoriste poklon Mančester Sitija i smanje prednost u odnosu na aktuelnog šampiona Engleske na samo dva boda, pošto su na svom terenu izgubili od Fulama sa 1:0.

Dželat izabranika Andre Vilas-Boaša bio je bivši Pevac Dimitar Berbatov, koji je od 2006. do 2008. godine uspelšno nosio dres kluba sa Vajt Hart Lejna. Pogodak je pao u 52. minutu meča posle dobrog prodora Saše Rajtera sa desne strane, a bugarski reprezentativac nije imao problema da iskoristi upotrebljivu loptu i smesti je u mrežu.

Pevci su tako zabeležili drugi uzastopni poraz u Premijer ligi, ali, i sada padaju na četvrto mesto na tabeli.

S druge strane Fulam je stigao do 36. boda i desete pozicije na tabeli.

Nešto ranije Sanderlend i Norvič su odigrali 1:1. Kanarinci su poveli golom Hulahana u 26. minutu, a samo četiri minuta kasnije su ostali sa igračem manje, s obzirom da je Mark Bun dobio direktan crveni karton.

Bod Crnim mačkama doneo je Kreg Gardner u 40. minutu sa bele tačke.

PREMIJER LIGA – 30. KOLO:

Subota:

Everton – Mančester Siti 2:0 (1:0)
/Osman 32, Jelavić 92/

Aston Vila – KPR 3:2 (1:1)
/Agbonlahor 45 Vajsman 59, Benteke 81 – Dženas 23, Taunsend 73/

Sautempton – Liverpul 3:1 (2:1)
/Šajnderlin 6, Lambert 33, Rodrigez 80 – Kutinjo 45/

Stouk – VBA 0:0

Svonsi – Arsenal 0:2 (0:0)
/Monreal 74, Žervinjo 90/

Mančester junajted – Reding 1:0 (1:0)
/Runi 23/

Nedelja:

Sanderlend – Norvič 1:1 (1:1)
/Gardner 40p – Hulahan 26/

Totenhem – Fulam 0:1 (0:0)
/Berbatov 52/

Čelsi – Vest Hem 2:0 (1:0)
/Lampard 19, Azar 50/

Vigan – Njukasl 2:1 (1:0)
/Bosežur 18, Kone 90 – Santon 72/ 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Andre Vilas-BoašDimitar BerbatovEngleskaEvropaFulamPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara