""
""

TOTALNA PROPAST: Vojvodini oduzeli klupski autobus i teretanu!

Vreme čitanja: 1min | sub. 02.09.17. | 12:27

Stara dama srpskog fudbala dotakla dno...

Vojvodina je, čini se, dotakla dno! Jeste, za mnoge situacije u jednom od najstarijih srpskih superligaša mogli smo da konstatujemo slično, ali ovako nešto zaista se do sada nije događalo na Karađorđu - zbog duga od 80.000 evra novosadskim crveno-belima oduzeti su klupski autobus i teretana?!
"Fudbalski klub Vojvodina trenutno preživljava izuzetno težak period, jedan od najtežih u 103 godine dugoj istoriji. Jer kako drugačije objasniti informaciju da je juče, zbog neplaćenog ceha Voša ostala bez klupskog autobusa! Takođe, iz istig razloga, izvršitelji su odneli i rekvizite iz klupske teretane, pa među simpatizerima crveno–belih provejava pitanje - šta je sledeće", stoji u tekstu Dnevnika

Izabrane vesti

Podsetimo, Vojvodinu je pre dva dana posle novog incidenta s navijačima napustio dosadašnji prvi čovek kluba Dragoslav Vuković, a procenjuje se da je ukupni dug Voše oko 8.000.000 evra.

Evidentna kriza u klubu prenela se i na teren, pa je Vojvodina posle dobrog starta prvenstva u prošlom kolu kod kućeporažena od Spartaka sa 0:5. 

(foto: MN Press) 


tagovi

Dragoslav VukovićSrbijaSuperligaFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara