""
""

Totalna eksplozija tandema Marković - Šćepović! Kad jedan pakuje, drugi rešeta i obratno! U Kortrajku samo partizanovci pogađali (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 12.12.15. | 22:29

Dva gola i asistencija za povremenog reprezentativca Srbije, dok je stariji od braće Marković imao gol i dve asistencije.

U Kortrajku samo partizanovci pogađali! Na jednoj strani Žarko Tomašević, na drugoj Muskron do pobede vodili su Filip Marković sa dve asistencije i golom i igrač utakmice - Marko Šćepović sa dva gola i asistencijom - 3:1!

Izabrane vesti

Kao krpa i zakrpa našli su nekadašnji igrači Partizana u Muskronu, gde su večeras bili u pravom golgeterskom raspoloženju. Prvo je Šćepović u 15. minutu probio led i pomrsio račune Kortrajku, da bi u poslednjim trenucima prvog dela povremeni reprezentativac Srbije asistirao Markoviću kako bi duplirali prednost.

Šćepovićevu ćud dodatno je razgalio iskusni defanzivac Žarko Tomašević golom u 66. minutu, pa je tako srpski centarfor još jednom zatalasao mrežu u poslednjim trenucima susreta i to na dodavanje Filipa Markovića

Mehelen Aleksandra Jankovića uzeo je bod protiv Lokerena, a oba pogotka na meču viđena su u prvih 14 minuta. Domaćine je u vođstvo doveo Hani u 7. minutu, da bi nekoliko trenutaka kasnije Mijat Marić postavio konačni rezultat meča. 

PRO LIGA – 19. KOLO

Petak:

Vesterlo – Genk 0:0

Subota:

Šarlroa – Leuven 2:1 (0:0)
/Desolejl 52, Perbe 56  - Remakl 69/

Mehelen – Lokeren 1:1 (1:1)
/Hani 7 – Marić 14/

Zulte Varegem – Beveren 2:1 (2:0)
/Tijam 8, Leje 21 – Marić 78/

Kortrajk – Muskron 1:3 (0:2)
/Tomašević 66 – Šćepović 15, 84, Marković 45/

Nedelja:

14.30 Standard – Klub Briž
18.00 Sent Truden – Gent
20.00 Anderleht - Ostende


tagovi

Žarko TomaševićŽupiler Pro ligaMuskronMarko ŠćepovićFilip MarkovićEvropaBelgija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara