""
""

Toni Parker ceni Partizan

Vreme čitanja: 1min | sre. 05.08.15. | 13:34

Crno-beli ponovo dobili poziv za učešće na pripremnom turniru Apart Siti kup, u organizaciji francuskog plejmejkera

Crno-beli brod lagano tone, ali Partizan je i dalje institucija koju cene i najveći majstore igre pod obručima. Srpski vicešampion dobio je drugu godinu zaredom dobio pozivnicu da učestvuje na turniru Apart Siti kup koji organizuje tim okupljen oko NBA zvezde Tonija Parkera. Prošle godine klub iz Humske bio je deo velike svečanosti i događaja koji je organizovan pod pokroviteljstvom francuskog asa i igrača San Antonio Sparsa.

Izabrane vesti

I ovog septembra Partizan će zajedno sa Barselonom, Asvelom i Le Manom biti deo košarkaškog spektakla koji održava u Nantu.

Najtrofejniji klub sa ovih prostora odigraće polufinalni meč sa Le Manom u petak 25. septembra, dok se u drugom polufinalu sastaju Barselona i Asvel. Finalna borba zakazana je za 26. septembar, a ona će prethoditi Gala utakmici NBA zvezda i francuskih reprezentativaca prevođenih Tonijem Parkerom.

Prošlogodišnji turnir pratilo je 13.000 gledalaca, 10 sati programa bilo je emitovano na najpoznatijem francuskom TV kanalu, što je ukupno pratilo 580.000 ljudi.

U međuvremenu, Duško Vujošević mora da izgradi tim za novu sezonu, a potraga za pojačanjima zasad ne ide po željenom toku.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Toni Parkerpripremni turnirFK PartizanFrancuskaEvropaApart Siti kup

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara