"Adams i Venger sa duplom krunom 2002."
"Adams i Venger sa duplom krunom 2002."

Toni Adams: Venger me ništa nije naučio o fudbalu, ali je i dalje najbolji trener za pripremu

Vreme čitanja: 2min | čet. 07.09.17. | 13:48

"Trebalo je lepo da se oprosti od klupe u maju kao čovek, da ga ispratimo, podignemo mu spomenik, pa ga onda stavimo u Upravni odbor. A onda može kao ser Aleks Ferguson - da nadgleda " kaže legandarni kapiten Arsenala

Adams i Venger sa duplom krunom 2002.Rival Crvene zvezde iz Grupe H Lige Evrope, Arsenal jedan je od definitivno najvećih klubova na svetu. Ima sve: ogromnu navijačku bazu, supermoderan stadion, vrhunsku školu, tradiciju, neverovatne igrače... Ali nema jedno - titulu šampiona Engleske još od sezone 2002-2003. i čuvenih "nepobedivih".

Godinu dana ranije duplu krunu je podigao legendarni kapiten Toni Adams nakon čega je odmah "okačio kopačke o klin". I upravo nekadašnji stub odbrane Tobdžija rekao je istinu koju Arsen Venger , ali i čelni ljudi londonskih crveno-belih kao da ne žele da čuju.

Izabrane vesti

"On je veoma dobar čovek, duša. Istinski dobar. Lako mu je prići. Kao psiholog, posebno za grupu, bez premca je. Veoma inteligentan i veoma obrazovan. Voleo sam da radim sa njim, mada me ništa novo nije naučio o fudbalu. Ni mene, ni moje saigrače. Verujem ipak da je on i dalje najbolji trener u Premijer ligi za fizičku pripremu."

Doskorašnji šef stručnog štaba u Granadi veruje da je francuski stručnjak još u maju trebalo da ode sa klupe.
"Nije mi jasno zašto već u maju nije dao ostavku... Znam ja njega, on kaže da je posao život i da će umreti čim prestane da radi. Ali on će uvek imati mesta u Arsenalu, pa njega Arsenal ne želi nikada da se odrekne. Trebao je lepo da se oprosti kao čovek, da ga ispratimo, podignemo mu spomenik, pa ga onda stavimo u Upravni odbor. A onda može ka ser Aleks Ferguson da nadgleda, pa i da sedne na klupu pokatkad ako mu volja. Ali on to ne želi i zato mislim da će se sve loše završiti".

(foto: Action Images, sofascore)


tagovi

Toni AdamsPremijer ligaLiga EvropeFrancuskaEvropaEngleskaFK Crvena zvezdaArsenalArsen Venger

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara