""
""

Tompson stigao: Zvezda u dobroj situaciji da se domogne plej-ofa

Vreme čitanja: 2min | pon. 02.01.17. | 11:34

"Verujem da svaki košarkaš želi da igra pred navijačima kao što su Delije. Kada dođete u Beograd da igrate protiv Zvezde odmah shvatite da biste radije da imate takve navijače na vašoj strani", rekao je Tompson za klupski sajt

Novi košarkaš Crvene zvezde Dion Tompson stigao je u ponedeljak u ranim jutarnjim časovima iz Istanbula u Beograd. Tokom dana čekaju ga lekarski pregledi, predstavljanje će biti u ponedeljak uveče, a prvi trening sa ekipom u utorak.

Krilni centar prvi deo sezone odigrao je u Galatasaraju, a u Beograd je stigao jutarnjim letom iz Istanbula gde je bio član turskog tima do poslednjeg dana 2016. godine.
"Uzbuđen sam i vrlo zadovoljan zbog dolaska u Zvezdu. Tim je trenutno u odličnoj formi, sa nekoliko velikih pobeda u Evroligi, neporažen u ABA ligi. Drago mi je što ću postati deo takve ekipe. Cilj je da se polako uklopim u tim, jer ne želim da poremetim ono što je već dobro".

Izabrane vesti

MOZZART KVOTE ZA MEČ CRVENA ZVEZDA - ZADAR

Svoj novi tim imao je prilike da upozna tokom utakmice u Istanbulu:
"Prva asocijacija na Crvenu zvezdu je jaka odbrana, veoma agresivna, sa dosta trčanja. Drago mi je što ću igrati takvim stilom. Mislim da je ekipa u dobroj poziciji da se ponovo domogne plej-ofa, što i jeste cilj. Pokušaću da pomognem u tome".

Stižu - Tompson kao poklon, Zadar kao protivnik

Tompson je igrajući svojevremeno za Olimpiju, pa prošle sezone za Bajern, dolazio u Beograd, i imao priliku da se upozna sa atmosferom u kojoj igraju crveno-beli.
"Verujem da svaki košarkaš želi da igra pred navijačima kao što su Delije. Kada dođete u Beograd da igrate protiv Zvezde odmah shvatite da biste radije da imate takve navijače na vašoj strani", rekao je Tompson koji će tokom dana obaviti neophodne lekarske preglede i testove, a prvi trening sa novim timom imaće u utorak.

(FOTO: KK Crvena zvezda)


tagovi

FK Crvena zvezdaDion TompsonJadranska liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara