""
""

Tomić: Nije lako protiv desetorice...

Vreme čitanja: 2min | sre. 16.03.16. | 20:26

"Nije lako protiv 10 igrača, koliko god to tako izgleda. Ostaje nam da žalimo za šansama i da popravimo realizaciju“, rekao je trener crno-belih

Fudbaleri Partizana nisu uspeli da savladaju Spartak u prvom meču polufinala Kupa Srbije iako su imali igrača više celo drugo poluvreme, a trener crno-belih Ivan Tomić istakao je da je ekipi nedostajala mirnoća u završnici i istakao odličnu partiju golmana gostiju Nemanje Mirkovića.
“Čestitao bih Spartaku na rezultatu jer je sa igračem manje sačuvao mrežu. Nismo dobro ušli u prvih 15 minuta, ali poslesmo  se poboljšali. U drugom smo imali dobru cirkulaciju kopte, stvorili šanse, ali je golman sjajno intervenisao. Trebalo je da budemo mirniji u završnici, a i njihov golman je imao nekoliko odličnih intervencija. Nismo iskoristili šanse, ostaje nam revanš u Subotici gde ćemo pokušati da izborimo finale. Nije lako protiv 10 igrača, koliko god to tako izgleda. Ostaje nam da žalimo za šansama i da popravimo realizaciju“, rekao je Tomić posle utakmice.

Izabrane vesti

Ruski trener na klupi Spartaka Andrej Černišov bio je zadovoljan ishodom s obzirom na sve okolnosti.
“Utakmica je bila interesantna, Partizan je celo drugo poluvreme imao igrača više. Morali smo da igramo defanzivno posle isključenja Tumbasevića, ali je sve ispalo kako treba. Ništa još nije rešeno. U prvom poluvremenu smo imali dobrih momenata. Čeka nas revanš, trudićemo se da još jednom odigramo kvalitetno“, rekao je trener Subotičana.

Fudbaler Spartaka Janko Tumbasević je isključen u završnici prvog poluvremena pošto je udario Miroslava Bogosavca.
“Ovo je nepovoljan rezultat za nas, ali ćemo se u revanšu potruditi da odigramo bolje i plasiramo se u finale. Što se tiče isključenja, ja sam izbio loptu i kad sam ustao, on me je udario u glavu, tako da smatram da je isključenje potpuno opravdano. Sada nas čeka duel sa Čukaričkim u Superligi, a mislićemo o Spartaku kad opet dođe vreme za tu utakmicu“, tvrdi Bogosavac.

(FOTO: Starsport) 


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanKup SrbijeIvan TomićAndrej Černišov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara