Marko Tomić
Marko Tomić

Tomić: Imali smo dobijenu utakmicu, a onda ta dva skoka…

Vreme čitanja: 2min | sub. 30.03.19. | 21:34

Trener Crvene zvezde o porazu u drugoj utakmici polufinalne serije ABA lige

Imala je Crvena zvezda svoju šansu, ali večeras je pobeda pripala Partizanu. U meču na jednu loptu crno-beli su izjednali rezultat u polufinalnoj seriji ABA lige na 1:1, pa će o finalisti odlučivati majstorica pred Zvezdinim navijačima. Činjenica koja hrabri trenera crveno-belog tima Milana Tomića, mada bi i on svakako voleo da je već večeras slomio ljutog rivala. Ali nije to baš tako lako u večitim derbijima. Tomić ističe da su detalji prelomili večerašnji sudar.
Dva skoka u napadu u finišu su utakmice. I to što su bolje šutirali slobodna bacanja. Ovo nam je druga utakmica da opet promašujemo bar 10 bacanja”, prve su Tomićeve impresije.

Nije naravno samo do penala i ta dva skoka. Četiri i po minuta pre kraja vodila je Zvezda sa četiri razlike…
Odigrali smo solidno napadački, ali nismo čitali u odbrani ništa što je trebalo.  Nismo otvorili utakmicu dobro u prvom delu, kada smo odigrali leđima – nešto se dobro desilo. Eto, imali smo na četiri minuta do kraja dobijenu utakmicu, ali onda su se desila ta dva skoka u napadu za Partizan i okrenuli su utakmicu”.

Izabrane vesti

Koliko je izlazak iz igre Stratosa Perperoglua zbog dve nesportske greške poremetio tim?
Jeste, bio je u dobrom ritmu, jedan od naših najboljih igrača na terenu. Da je bio tu u finišu bila bi bolja situacija sigurno”.

Nažalost po crveno-bele, Perperoglua nije bilo, kao što nije bilo ni Džoa Reglanda, koji je zbog povrede propustio večerašnji meč. Kakva je situacija sa njim?
To ćemo vas obavestiti u ponedeljak ili utorak”, odgovara Tomić.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Marko Tomić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara