"Tomas Ins"
"Tomas Ins"

Tomas Ins dočekao Pola – dobrodošao tata

Vreme čitanja: 1min | pon. 18.02.13. | 17:11

Blekpul pronašao novog šefa struke

Tomas Ins

Uprava Blekpula imenovala je čuvenog Pola Insa za trećeg trenera ekipe u tekućoj sezoni i tako na Blumfild Roudu okupila dve generacije porodice Ins obzirom da za Sisajderse već igra 21-godišnji Tomas.

Izabrane vesti

Pol Ins je bez angažmana bio od aprila 2011. godine kada je napustio Nots Kaunti. Sada se obreo u Blekpulu za koji sa velikih uspehom igra Ins junior.
Priznajem da je malo čudno biti ovde u ulozi trenera, je sam do sada Blekpul posmatrao kao navijač, gledajući sina kako igra. Oduševljen sam zbog prilike da se vratim trenerskom poslu, posebno zato što je ovde okupljena sjajna grupa momaka”, rekao je Pol.

Verovatno pre svega misleći na mladog reprezentativca Engleske, svog sina Toma koji je na 33 utakmice u ovoj sezoni postigao 11 golova.

Ipak, ekipa ne igra na nivou, pa je trenutno tek na 14. mestu na tabeli Čempionšipa, 10 bodova iza pozicije u baražu za promociju i šest iznad zone ispadanja. Ceh za loše rezultate već su platili trener Jan Halovej i Majkl Aplton.

Pol Ins je prethodno imao velike uspege u Maklesfildu i Milton Kejns Donsima. Međutim, u Premijer ligi se nije proslavio, pa je na 17 utakmica na klupi Blekburna 2008. godine izvojevao svega tri pobede.

(FOTO: Action Images)


tagovi

BlekpulČempionšipEngleskaEvropaPol InsTomas Ins

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara