""
""

Tole Karadžić neće predati Zvezdi pehar

Vreme čitanja: 1min | uto. 13.05.14. | 08:42

Ako pobede OFK Beograd, trofej i medalje crveno-belima uručiće Mitar Mrkela, dok se predsednik FSS pravda službenim putovanjem

Pehar se iz Humske 1 seli u Ljutice Bogdana, ali ga za razliku od nekoliko prethodnih godina prvaku države neće predati predsednik Fudbalskog saveza Srbije. Tomislav Karadžić neće u četvrtak biti na Marakani, što znači da propušta duel koji Crvenoj zvezdi može da donese prvi šampionski pehar posle šest godina čekanja.

Umesto njega, trofej kapitenu Nenadu Milijašu kao i medalje igračima crveno-belih uručiće Mitar Mrkela. Sve pod uslovom da ekipa Slaviše Stojanovića savlada OFK Beograd (četvrtak, 17 časova) ili da Partizan ne pobedi u Subotici.
Pehar namenjen prvaku predaće Mitar Mrkela, zamenik direktora mlađih reprezentativnih selekcija. Prošle godine Partizanu je trofej uručio Savo Milošević, ove smo odlučili da to bude njegov zamenik“, otkrio je Tomislav Karadžić za Sportski žurnal.

Izabrane vesti

Na stadionu Crvene zvezde je zakazano veliko slavlje, međutim, kompletan događaj će propustiti prvi čovek srpskog fudbala.
Neću biti na Marakani u četvrtak, jer sam na službenom putu, odnosno ranije dogovorenom sastanku“, kaže Karadžić.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaTomislav KaradžićSrbijapeharFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara