"Todorović dok je nastupao za Metalac"
"Todorović dok je nastupao za Metalac"

Todorović: Nadamo se četvrtom trijumfu

Vreme čitanja: 1min | sub. 24.10.15. | 16:15

“Gosti poseduju određeni kvalitet, igraju brzu košarku, međutim, sve to nas neće sprečiti da upišemo pobedu”, kaže Nikola Pešaković

Todorović dok je nastupao za Metalac

Košarkaši Igokee u sedmom kolu ABA lige na svom parketu igraju protiv Sutjeske. Tim iz Aleksandrovca u duel sa Nikšićanima ulazi posle dva uzastopna poraza, a krilni centar domaćih Nemanja Todorović za Mozzart Sport kaže da će njegova ekipa maksimalno motivisano ući u meč.
“U goste nam dolazi debitant u ligi koji ima dve pobede, a kao i  mi u poslednja dva kola doživeo je poraze”, ističe Todorović i nastavlja. “Igokea je ponovo domaćin, što znači da moramo iskoristiti prednost našeg terena. Protivnika moramo krajnje ozbiljno shvatiti, a tako smo se i spremali tokom sedmice. Pakleno smo radili, spremali taktiku i ono što moramo ispraviti je odbrana i skok igra. Bilo je vremena da zaboravimo poraze, u kompletnom sastavu se suprotstavljamo gostima i nadamo se novom trijumfu, četvrtom u prvenstvu”, kazao je na kraju Todorović.

Izabrane vesti

I bek Igokee Nikola Pešaković ističe da pred domaćom publikom ne sme biti kiksa.
Maksimalno smo se motivisali pred Sutjesku, daćemo sve od sebe, a znamo način kako da savladamo rivala. Gosti su novajlije u ABA ligi, poseduju određeni kvalitet, igraju brzu košarku, međutim, sve to nas neće sprečiti da upišemo četvrti trijumf”, optimista je Pešaković.

Utakmica između Igokee i Sutjeske počinje u 21.00 sat.

Pratite MOZZART i preko Vajbera

Piše: Đurđe Mečanin
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com

(FOTO: MN Press)


tagovi

Nemanja TodorovićKK SutjeskaJadranska ligaIgokeaEvropaCrna GoraBiH

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara