""
""

To je taj teškaš: Zvezda dovodi napadača koga su Kinezi platili 2.200.000 evra! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 10.01.17. | 10:40

Crveno-beli u završnim pregovorima s reprezentativcem Konga Džeremijem Bokilom

Možda nije majstor kao Hugo Vijeira, ali je napadač drugačijih karakteristika! Pravi gospodar šesnaesterca. Poruku ovakve sadržine poslali su čelnici Crvene zvezde na pitanje o tome hoće li srpski šampion dobiti kapitalno pojačanje u špicu!

Član niškog Radničkog Milan Pavkov je praktično već spakovan, a konkurenciju u napadu Crvene zvezde trebalo bi dodatno da zaoštri reprezentativac Konga Džeremi Bokila. Centarfor visok 189 centimetara ponuđen je Crvenoj zvezdi, odgovorni iz sportskog sektora crveno-belih su se potanko raspitali o kvalitetima snažnog Afrikanca i došli do zaključka: „To je ono što nam treba“.

Izabrane vesti

Reprezentativac Konga ima veliko internacionalno iskustvo. Iškolovao se u Holandiji, kasnije je branio boje Zulte Varegema i roterdamske Sparte. A prvi iskorak napravio je transferom u Rusiju, pošto je 2013. godine pojačao redove Tereka iz Groznog. Prethodno je imao odličnu sezonu u Rumuniji, pošto je za Ploešti postigao 16 golova.

Put ga je potom odveo u Kinu, u ekipu Gunagdžoua Rif koju trenutno predvodi Dragan Stojković Piksi. Kinezi su za Bokilu Tereku platili 2.200.000 evra. Ipak, nije imao čast i privilegiju da sarađuje sa jednim od najboljih igrača u istoriji ovdašnjeg fudbala. Kada je Stojković preuzeo kineski klub, reprezentativac Konga je prosleđen na pozajmicu. Prvo u Eskišehir, pa u Katar.

Za reprezentaciju Konga Bokila je odigrao 16 utakmica i postigao šest golova.

 

 


tagovi

Zvezdan TerzićSuperligaSrbijaEvropaDžeremi BokilaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara