""
""

To je pravi Brazil! Nejmar, Hulk i kompanija se poigrali sa Hondurasom (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 17.11.13. | 12:11

Selekao rasturio Honduras 5:0 u prijateljskom meču odigranom u Majmiju, Maikon golom proslavio povratak u reprezentaciju

Brazil nije imao milosti prema Hondurasa u prijatelsjkom meču odigranom u Majamiju. Selekao je slavio sa ubedljivih 5:0 i održao čas fudbala nejakom rivalu.

Izabrane vesti

Iako su fudbaleri Hondurasa u pjedinim trenucima meča pokušavli grubim startovima da zaustave raspoložene Brazilce, to im nije pomoglo da izbegnu težak poraz. Već u 20. minutu Paulinjo je asistirao Bernardu za vođstvo Brazilaca.

Skolarijeva četa je bila još ubedljivija u drugom poluvremenu. U 55. minutu Nejmar je centrirao, a Dante povisio na 2:0. Potom se u strelce upisao i povratnik u reprezentaciju Daglas Maikon. Desni bek Rome je natrčao na odbijenu loptu posle udarca Paulinja i na najlepši način proslavio povratak u nacionalni tim. Potom je na scenu stupio Hulk koji je zamenio Nejmara. Napadač Zenita je prvo asistirao Vilijanu, da bi se potom i sam upisao u listu strelaca posle prelepe akcije Vilijama, Ramiresa i još jednog povratnika Robinja.


tagovi

BrazilHondurasHulkJužna AmerikaMaikonNejmarreprezentativni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara