"Kabaj i Evra"
"Kabaj i Evra"

Titula prvaka Evrope za žrtve napada u Parizu!

Vreme čitanja: 2min | sub. 26.03.16. | 21:55

"Mislićemo o tome šta se dogodilo u novembru i biće lepo posvetiti uspeh ljudima koji su nastradali”, kaže Joan Kabaj

Kabaj i Evra

Trijumf Francuske na Evropskom prvenstvu koje će se održati u ovoj državi ovog leta biće pobeda u čast žrtava terorističkih napada u Parizu koji su izvedeni u novembru prošle godine, otkrio je vezista Joan Kabaj.

Izabrane vesti

Podsetimo, 130 osoba je poginulo u seriji koordiniranih terorističkih napada koji su se desili u prestonici Francuske 13. novembra, a jedna od bombi je eksplodirala i na stadionu u Sen Deniju dok su Francuska i Nemačka igrale prijateljski meč.

Kabaj je na tom meču bio rezeva, ali kaže da će Galski Petlovi kada podignu pehar šampiona Evrope trijumf posvetiti nastradalim zemljacima.
“Bio je to tužan i težak momenat. Loše je vreme po našu državu i moramo da se držimo zajedno i pokažemo svima da smo odlučni da se borimo za svoju zemlju. Za navijače, za nas. Mislićemo o tome šta se dogodilo u novembru i biće lepo posvetiti uspeh ljudima koji su nastradali”, istakao je Kabaj.

Francuska, koja je osvojla poslednja dva velika takmičenja na svom terenu, je među najvećim favoritima da i ovog leta osvoji titulu, a vezista Kristal Palasa se nada da će biti među putnicima na Evropsko prvenstvo.
“Biće to veliko takmičenje kod kuće. Naravno da želim da budem u timu. Fokusirani smo na to da osvojimo EURO. Imamo dobar tim, a mladi igrači su fantastični. Ostaje nam još samo da izgradimo pobednički mentalitet, a u svakoj utakmici očekujem da publika bude naš 12. igrač i da nam pomogne da pobedimo. Francuska je dobila poslednja dva velika takmičenja, tako da verujem da bi i na ovom mogla da bude ista priča”, zaključio je Joan Kabaj.

(FOTO: Action Images)

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici


tagovi

Fudbalska reprezentacija Francuskemeđunarodni fudbalJoan KabajFrancuskaEvropsko prvenstvo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara