Titula izgleda nije prioritet, sve palo na Đurđića

Vreme čitanja: 1min | pon. 09.07.18. | 10:20

"Ostali smo bez strelca bitnih golova", kaže nekadašnji fudbaler Partizana

Ili titula nije prioritet ili Hamarbi veruje Nikoli Đurđiću, trećeg nema. Klub iz Stokholma odlučio je da proda drugog strelca lige sa sedam golova Pa Amata Dibu kineskom Šenženu za 600.000 evra, pa je gotovo ceo teret u ofanzivi spao na nekadašnjeg napadača Partizana.

AIK je prestigao Hamarbi rutinskom pobedom na gostovanju Trelborgsu, mada tim Stefana Bilborna ima dva meča manje. Ipak, Đurđić u razgovoru za TIP Novosti tvrdi da će do kraja prvenstva njegova ekipa teško sačuvati lidersko mesto.
"Ostali smo bez strelca bitnih golova. Slobodno nas izgbegavajte u listama", rekao je Đurđić, očito ne želevši da sugeriše na opkladu protiv Hamarbija.

Izabrane vesti

Hamarbi danas dočekuje Estersunds (19.00) u poslednjoj utakmici 12. kola. Skupo su gosti platili danak učešću u Ligi Evrope, gde su dogurali i do nokaut faze i savladali Arsenal u Londonu, što im ipak nije bilo dovoljno za novu senzaciju. Trijumfom u prestonici Estersunds bi se popeo visoko na tabeli i ponovo umešao u borbi za Evropu. Ako se plašite dvojke, probajte sa duplom šansom X2 ili tipom GG. Ili kombinacijom X2&GG.

ŠVEDSKA 1 - 12. KOLO

Subota
Dalkurd - Bromapojkarna 3:0 (3:0)
Haken - Sundsval 3:0 (1:0)
Trelborgs - AIK 1:4 (0:0)
Sirijus - Malme 0:4 (0:1)

Nedelja
Jurgorden - Norćeping 1:1 (1:0)
Erebo - Elfsborg 1:2 (0:0)
Geteborg - Kalmar 1:3 (0:1)

Ponedeljak
19.00: (1,92) Hamarbi (3,45) Estersunds (3,70)

*** Kvote su podložne promenama

Foto: MN Press

 


tagovi

Nikola ĐurićHamarbiŠvedska 1sportsko klađenjeEstersund

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara