""
""

TIPOVANJE: Šta igrati na mečeve JSL

Vreme čitanja: 2min | čet. 24.10.13. | 22:45

Golman Donjeg Srema Nemanja Belić pomoći će vam da u odabiru najboljih kvota za naredno kolo domaćeg šampionata

U poslednjem kolu fudbaleri Donjeg Srema osvojili su bod zahvaljujući remiju sa Čukaričkim koji je najprijatnije iznenađenje jeseni. Ovog vikenda tim iz Pećinaca gostuje u Novom Pazaru a čuvar mreže Sremaca, Nemanja Belić, nada se novim bodovima.
"Pred nama je teško gostovanje, pred verovatno punim tribinama, ali smo pokazali da umemo da igramo jake utakmice", kaže za MOZZART, Belić i dodaje:
"Na Marakani smo uzeli bod, isto smo prošli u duelu sa kvalitetnom Vojvodinom pa zašto da ne budemo optimisti pred Pazar. Dosta prilika smo propustili kod  kuće I sad moramo da se čupamo na strani kako bi pobegli iz opasne zone. Predlažem iks, prvo poluvreme I 2 do 3 gola".

Kragujevački Radnički I Spartak su trijumfovali u poslednjem kolu, šta se može očekivati od njihovog međusobnog duela?
"Igrali smo protiv oba sastava ali su bolji utisak ostavili fudbaleri Radničkog. Zato dajem prednost domaćoj ekipi, predlažem jedinicu I od 0 do 2 gola. Kad je u pitanju meč Sloboda-Javor utisak je das u sve stvari jasne. Sloboda je dobila Vojvodinu, polako hvata priključak a Javor je u krizi. Tipujem jedinicu uz 2 do 3 gola".

Izabrane vesti

Na Karaburmi gostuje Vojvodina…
"Oba tima su poražena u minulom kolu. Sad će probati da se iskupe I unesu mir u svoje redove. Očekujem efikasnu utakmicu, za hrabre igrače predlažem dvojku I GG3+. Za meč Rad-Jagodina očekujem veliku borbu 0 do 2 gola I iks prvo poluvreme".

Vodeći Partizan dočekuje sedmoplasirani Napredak.
"Bez dileme očekujem siguran trijumf crno-belih, jedinica I 3+. Čukarički I Voždovac su prošle godine vodili borbu u Prvoj ligi. Očekujem izjednačenu utakmicu, tipujem iks I 2 do 3 gola".

Za kraj je ostala utakmica u Nišu između Radničkog i Zvezde.
"Derbi kola, Radnički igra dobro a Zvezda nikako da uđe u pravu formu. I ovde predlažem od 0 do 2 gola i iks na prvo poluvreme", zaključio je tipovanje čuvar mreže Donjeg Srema, Nemanja Belić.


tagovi

donji sremNemanja BelićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara