"Komazec"
"Komazec"

TIPOVANJA: Čelik može da uzme bod u Banjaluci

Vreme čitanja: 1min | čet. 07.11.13. | 10:19

Nikola Komazec pomaže u tipovanju 16. kola Premijer lige BiH

KomazecLider Premijer lige BiH Borac iz Banjaluke u 16. kolu dočekuje Čelik iz Zenice, a fudbaler drugoplasiranog Sarajeva, Nikola Komazec istipovaće utakmice koje su na programu ovog vikenda.
“Borac jeste favorit, ali je Čelik u usponu forme i možda će osvojiti bod”, kaže za MOZZART Sport Komazec i dodaje.” Poslednjeplasirani Leotar dočekuje Olimpik koji će odigrati rasterećeno. Ipak, verujem da će doći jedinica ili iks, jer je ovo domaćinu šansa da se pomeri sa dna tabele”.

Vitez i Travnik imaju po 13 poena i na začelju su tabele.
Vitez je angažovao novog trenera i za nijansu je bolji tim. Tipujem čistu jedinicu. Radnik i Rudar su ekipe sličnog kvaliteta, bodovi su potrebni i jednom i drugom timu. Utakmica će biti otvorena sa dosta golova i doći će jedinica ili dvojka”.

Komazec ističe da je ekipa Veleža u boljoj formi od Slavije.
“Slavija kao domaćin će ići na tri boda, ali Velež igra tvrdo, biće malo golova, a probao bih sa jedinicom ili iksom. Široki ima jedan od najboljih sastava i protiv Mladosti upisuje sigurna tri boda. Željezničar je favorit protiv Zvijezde, voleo bih da gosti osvoje bod jer imaju solidan sastav, dakle iks”.

Derbi kola igraju Zrinjski i Sarajevo, trećeplasirani dočekuje drugoplasiranog.
Domaćin ima jak tim, ali naša ekipa je najbolja u ligi. Očekuje nas težak meč i predviđam dvojku, eventualno iks”, zaključio je Komazec.

Piše: Đurđe Mečanin
djurdje.mecanin@mozzartbet.com

(FOTO: MN Press)

Izabrane vesti

 


tagovi

bet analizaBiHEvropaNikola KomazecPremijer liga BiHtipovanje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara