""
""

Tevez: Neću gledati Svetsko prvenstvo, idem u Diznilend

Vreme čitanja: 2min | sre. 16.04.14. | 17:37

Ceo svet je uhvatila mundijalska euforija, a drugi najbolji strelac Serije A će se u to vreme voziti toboganom i družiti se sa Mikijem i Šiljom

Samo četiri sata od kako su karte za Svetsko prvenstvo puštene u prodaju 126 hiljada od 199 je već prodato, ali Karlos Tevez je imun na brazilsku groznicu.

Izabrane vesti

Napadač Juventusa nije u planovima selektora Argentine Alehandra Sabalosa, ali ne samo da neće igrati na prvenstvu, bivši igrač Junajteda neće ni sa tribina, a ni sa kauča pratiti fudbalski spektakl. Razlog? Već je rezervisao porodični put u Diznilend.
Ne verujem da ću gledati televizijske prenose nacionalanog tima. Već sam kupio karte za mene, ženu i ćerke da idemo u Diznilend, put koji sam odavno obećao”, rekao je popularni Karlitos.

Argentina preko Mesija, Iguaina, Aguera i Lavecija možda ima i najjači napad na svetu, ali svaki ljubitelj fudbal, pogotovo argentinski, reći će da superborbeni Tevez zaslužuje mesto u nacionalnom timu, barem ako tu ima mesta i za Palasija.
“Mnogo ljudi me pita zašto neću igrati na Svetskom prvenstvu, ali nisam ja taj ko treba na to da odgovara. Kada bih to radio pokazao bih nepoštovanje prema selektoru. Znamo se još iz Korintijansa i uvek smo se slagali, među nama nema problema, samo nisam bio deo grupe i ne bi bilo fer da me sad pozove”, objasnio je Argentinac.

Juventusov napadač je odbacio i glasine da je razlog njegovog neigranja za reprezentaciju sukob sa Mesijem.
“Kunem se da nemam ideju ko je mogao da proširi te apsurdne glasine. Istina je da Mesi i ja imamo divan odnos, delili smo mnogo treninga, priprema, utakmica i nikada nismo imali momenat neslaganja: On je neverovatna osoba i stvarno se nadam da je ovo njegovo prvenstvo”, dodao je bivši igrač Junajteda, Sitija, Vest Hema, Boke i Korintijansa.

Karlos Tevez, dobar saigrač i još bolji otac.

(FOTO: Action images)


tagovi

JuventusSvetsko prvenstvo u BraziluSerija AKarlos TevezItalijaEvropaArgentina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara