"Miloš Bosančić"
"Miloš Bosančić"

Terzić o slučaju Bosančić: Ne mogu navijači da vode klub

Vreme čitanja: 2min | uto. 29.07.14. | 12:10

Čelnik Zvezde kaže da poštuje stavove tribine i ne želi da okreće navijače protiv sebe. BSK iz Borče i zvanično filijala crveno-belih

Miloš Bosančić

Dugo je trajala saga oko dolaska Miloša Bosančića u Crvenu zvezdu. Iako je igrač na svoju inicijativu, posle razgovora s čelnicima kluba, raskinuo ugovor u Južnoj Koreji, kako bi ostvario veliku želju i zaigrao u crveno-belom dresu, priča se odužila zbog stava navijača da ne žele da vide u klubu nekadašnjeg prvotimca Partizana.

Izabrane vesti

Na kraju, Bosančić je stigao na Marakanu, odigrao juče prijateljski meč protiv Krškog, a na pitanje novinara u Sloveniji kako je sve okončano, bio je kratak i zagonetan:
"Pa potpisan ugovor na dve godine..."

Da li se pribojavate reakcije navijača?
"Navijači ne mogu da vode klub. Oni su nam jasno stavili do znanja da i nemaju nameru da to čine. Ja sam u razgovoru s njima istakao da ne želimo da donosimo odluke koji su u suprotnosti s njihovim stavovima. Imamo previše problema da bismo se sad svađali zbog jednog igrača. Ne smemo to da radimo. To sam rekao i njima. Ne znam ko šta misli, ali oni jesu ogromna snaga Zvezde i naravno da su nam potrebni. Ne treba da ih okrećemo protiv aktuelnog rukovodstva, to bi bio autogol..."

Kako je onda došlo do saradnje s Bosančićem?
"Nisu oni bili protiv Bosančića kao Bosančića. Imaju svoje stavove i principe koje poštujem, i da sam to znao ne bih ni ulazio na priču oko Bosančića. Ali saznao sam za to kad je dogovor s Bosketom već napravljen. Četiri dana smo potrošili u razgovoru s njima. Oni su organizovani po principu za respekt. Tamo nema jednog vođe, već se se postiže konsenzus. Da su bili decidirano protiv, ja ne bih bio za dolazak Bosančića. Na kraju, drago mi je što je napravljen kompromis, i št su oni napravili ustupak. Boske je potreban Zvezdi... Ovo je bio leks specijalis jer on nije prepoznatljiv samo kao bivši igrač Partizana, nego i kao veliki navijač Zvezde. Zvonilo mu je zvono na telefonu sa Zvezdinom pesmom, držao je grb na pozadini...", objasnio je Terzić.

(Foto: crvenazvezdafk.com)


tagovi

Zvezdan TerzićSuperligaSrbijaMiloš BosančićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara