"Zvezdan Terzić"
"Zvezdan Terzić"

Terzić: Ne vraćam se više na Marakanu!

Vreme čitanja: 1min | čet. 08.10.15. | 09:17

“Dva meseca sam radio u ostavci, ostavljam 12 bodova više od Partizana. Od mene je to više nego dovoljno”, poručio je generalni direktor u ostavci

Zvezdan Terzić

Nema izbora u Crvenoj zvezdi, jer se nijedan kandidat nije pojavio, a od srede nema više ni generalnog direktora u ostavci Zvezdana Terzića

Izabrane vesti

Potišten, neraspoložen, u neverici što nije bilo zvaničnog kandidata u utorak uveče, Terzić se juče nije ni pojavio na poslu, a tek posle ovog poteza ozbiljno su shvaćene njegove skrivene najave da sa 6. oktobrom prestaje njegova misija u Ljutice Bogdana.
„Ne vraćam se na Marakanu. Dva meseca sam radio u ostavci, ostavljam 12 bodova više od Partizana. Od mene je to više nego dovoljno”, izjavio je za Novosti razočarani Terzić.

U moru problema Crvene zvezde pojavio se i onaj sa UEFA licencom koji mora biti rešen do sledeće nedelje. Upravo je Terzić bio zadužen za ovaj posao, ali je i sam rekao posle UO da će biti jako teško ostvariti plan, jer "niko neće da veruje Zvezdanu Terziću danas, kad zna da ga neće biti u klubu u decembru".

Predsednik Svetozar Mijailović biće na čelu do nekih novih izbora koji će biti zakazani za novembar ili kraj decembra. Ostavku neće podnositi, a sa Terzićem će razgovarati.
“Klub je veći od svih nas, moramo da nastavimo sa radom. Izborna procedura je odrađena prema Statutu i po pravilniku i dok se Izborna komisija ne oglasi, neću da prejudiciram naredne poteze”, istakao je Mijailović.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

FOTO: Star Sport


tagovi

Zvezdan TerzićSuperligaizboriFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara