""
""

Teljo dovodi Bartru u Fjorentinu?

Vreme čitanja: 2min | čet. 28.01.16. | 16:57

Kod čelnika Viole pojavila se iskra nade da bi mladi štoper mogao da dođe na Artemio Franki. Sada je sve na Barseloni...

Dolazak Emanuela Manane u Fjorentinu je završena stvar, ali emisari Viole zapalili su se da do ponedeljka dovedu još jedno veliko pojačanje u srcu odbrane. Novi krilni napadač Kristijan Teljo pozvao je nekadašnjeg saigrača Marka Bartru da ode iz Barselone i dođe na Artemio Franki. U Fjorentini su se oduševili ovom izjavom doskorašnjeg igrača Porta, zbog čega su još jednom otvorili zatvoreno poglavlje i odmah kontaktirali upravu Barselone da se raspitaju za mogućnost angažovanja mladog štopera.
"Čuo sam da je Fjorentina želela Bartru. On je moj dobar prijatelj i često pričamo. Čestitao mi je na tome što sam došao u Italiju, ali nismo pričali o tome da bi i on mogao da dođe. A mislim da bi dobro došao Fjorentini, a i njemu bi bilo dobro da bude ovde. Mislim da bi dobro prošao ovde. On je vrhunski fudbaler i potrebni su mu minuti na terenu. Dolazak u Fjorentinu za njega bi bio pozitivan potez u karijeri. Jeste, teško je otići iz Barselone, ali dobio bi minutažu koja mu sada fali", rekao je Teljo tokom konferencije za štampu. 

Izabrane vesti

U ovom trenutku sve je na Barseloni. Bartra je ove sezone odigrao tek 17 utakmica u svim takmiečnjima, a samo osam u španskom prvenstvu. I uglavnom je šansu dobijao sa klupe, ili u utakmicama kada su standardni prvotimci dobijali odmor ili bili pod suspenzijom.

Trener Fjorentine Paulo Souza je zagovornik ideje da se ekipa dodatno pojača na svim pozicijama kako bi se krenulo u napad na titulu ili bar direktan plasman u Ligu šampiona. 

Sve informacije sa transfer pijace možete pogledati u našem dnevnom blogu "TRANSFERI UŽIVO", klikom na naš tag "ZIMSKI PRELAZNI ROK 2016" ili na našem Specijalu "PRELAZNI ROK".

>>>> MOZZART Sport pratite i na našoj novoj Fejsbuk stranici <<<<


tagovi

Zimski prelazni rok 2016ŠpanijaSerija APrimeraMark BartraKristijan TeljoItalijaFjorentinaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara