""
""

Tejgo i zvanično slobodan igrač! Hoće li se vratiti u Partizan?

Vreme čitanja: 1min | pon. 29.07.13. | 15:06

Mediji u Gani iskusnog golgetera sele u Humsku

Nekadašnji fudbaler Partizana Prins Tejgo i zvanično je postao slobodan igrač, pošto je sporazumno raskinuo ugovor sa turskom Bursom. Mediji u Gani odmah su počeli s raznim spekulacijama gde bi iskusni golgeter mogao da nastavi karijeru, a kao jedna od opcija pominje se i povratak u Humsku.

Prema informacijama MOZZART Sporta crno-beli za sada nisu kontaktirali tamnoputog napadača, međutim, takva mogućnost svakako nije isključena. Tejgo je slobodan u izboru nove sredine, dakle, za njega nije potrebno izdvojiti obeštećenje, a s obzirom da poslednje dve godine ne briljira, ni potraživanja što se plate tiče verovatno ne bi bila nerealna.

Izabrane vesti

Da podsetimo, Prins Tejgo je pre nekoliko nedelja ponuđen Crvenoj zvezdi, što je potvrdio i njegov bivši menadžer Goran Hadži Milovanović.    

Ganac je u Partizanu proveo šest meseci kao pozajmljeni igrač Hofenhajma i za to kratko vreme upeo da postane miljenik Grobara, pre svega zbog golova koje je dao večitom rivalu. Te 2011. crno-beli su osvojili duplu krunu, a Tejgo imao učinak od 12 golova (devet u šampionatu i tri u kupu). 

Leta isti godine Prins Tejgo napustio je Humsku i prešao u Bursu u kojoj se nije proslavio. Za dve godine više je bio na klupi i na tribinama nego na terenu. Poslednjih šest meseci bio je na pozajmici u Saudijskoj Arabiji gde je odigrao svega osam mečeva i dao jedan gol...


tagovi

FK PartizanPrins TejgoSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara