""
""

Teatar snova čeka Van Gola: Rud van Nistelroj spasilac posrnulog Junajteda?! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 15.02.14. | 09:22

Na Ostrvu je uveliko počelo da se šuška da će se Holanđanin vratiti na mesto gde je postao jedan od najboljih centarfora Evrope

Setite se samo kako je povratak Pola Skolsa pozitivno uticao na tim Mančester junajteda, koji je tada vodio Ser Aleks Ferguson. E pa, Fergijev naslednik Dejvid Mojes mogao bi da oproba isti recept kao njegov stariji i iskusniji kolega u nadi da će spasiti sezonu, koja lagano ulazi poslednju “krivinu“.

A kako je situacija više nego alarmantna, s obzirom da Đavoli zauzimaju tek sedmu poziciju na tabeli Premijer lige, Junajtedova potreba za iskusnim i proverenim strelcem je možda veća nego ikad.

Izabrane vesti

Kako britanski Dejli Mejl saznaje, Rud van Nistelroj poslednjih nedelja trenira u vrlo jakom ritmu, čak šest puta nedeljno, a već je počelo da se šuška da se popularni Van Gol sprema za povratak na Teatar Snova.

Van Nistelroj (37), je poslednju utakmicu odigrao u 13. maja 2012. godine, u dresu Malage, a u međuvremenu je, sa velikim uspehom, branio boje Den Boša, Herenvena, PSV, Real Madrida i Hamburgera.

Holandski internacionalac, koji je postigao čak 150 golova na 219 utakmica u dresu slavnog kluba iz Mančestera u periodu od 2001. do 2006. godine, je i sam na svom Tviter profilu istakao da će fudbalskom svetu uskoro otkriti jednu veliku vest.

Da li je to povratak u tim koji ga je lansirao među zvezde evropskog fudbala? Ne znamo, ali jasno je da će narednih nekoliko dana biti znatno interesantniji...

Iskusni Holanđanin je sa Junajtedom osvojio Premijer ligu (2002/03), FA kup (2003/04), Liga kup (2005/06) i Komjuniti šild (2003) i bio pokretačka mašina novog talasa Crvenih đavola koja je harala sve do ove sezone.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Rud van NistelrojPremijer ligaEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara