""
""

Talični Juventus i situacije u kojoj nijedna odluka nije prava (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 06.10.14. | 13:25

Rimljani ljutog rivala podsećaju na finale Lige šampiona u Mančesteru s Milanom, kada je Rosonerima poništen Ševčenkov pogodak, jer je Pipo Inzagi zaklanjao vidik Đanluiđiju Bufonu u situaciji vrlo sličnoj onoj od sinoć

Napadi na Juventus se ređaju kao na tranci. U Romi su sada orijentisani samo na treći pogodak, kojeg da nije bilo sasvim sigurno se ne bi ni dizala ovolika prašina.

Izabrane vesti

Rimljani ljutog rivala podsećaju na finale Lige šampiona u Mančesteru sa Milanom 2003. godine, kada je Rosonerima poništen pogodak Ševčenka, jer je Pipo Inzagi zaklanjao vidik Đanluiđiju Bufonu u situaciji vrlo sličnoj onoj od sinoć.

Nemački sudija Markus Merk je uočio nepravilnost prilikom pogotka Rosonera i poništio gol ukrajinskog napadača, koji bi verovatno i odlučio finale, ali je Milan na kraju u penal seriji došao do velikog trofeja.

Roki je protekle večeri u potpunoj konfuziji ulazio iz greške u grešku, a u samom finišu mu verovatno nije ni padalo na pamet da poništi bilo kakav pogodak. Derbi je od 26. minuta gotovo izašao vans sportskih okvira, za šta je on lično bio odgovoran.

(FOTO: Screen shot)


tagovi

Đanluiđi BufonĐanluka RokiEvropaItalijaJuventusRomaSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara