""
""

Tako to rade Romantičari - peti trener za pet meseci?!

Vreme čitanja: 1min | čet. 24.12.15. | 15:49

Dragan Radojičič zamenio Miodraga Radanovića na klupi OFK Beograda

OFK Beograd postavlja nove standarde ove sezone! Nažalost, ne radi se o dobrim partijama niti bilo čemu sličnom, već o broju promenjenih trenera. Miodragu Radanoviću istekao je ugovor sredinom decembra, a pošto čelnici kluba sa Karaburme nisu želeli da nastave saradnju sa njim Romantičare je preuzeo Dragan Radojičić.

U pitanju je bivši fudbaler nikšićke Sutjeske, Vojvodine, Lovćena i još nekoliko inostranih klubova koji je u trenerskoj karijeri vodio Vojvodinu, Sutjesku, Novi Sad i podgoričku Budućnost. 

Izabrane vesti

Radojičić je već peti trener OFK Beograda ove sezone. Pre njega i pomenutog Radanovića ovaj tim vodili su Dejan Đurđević (prošao kompletne pripreme), Pižon Petrović i Dragoljub Bekvalac. I sve to za nešto više od pet takmičarskih meseci?! Lako je izračunati koliko bi još trenera mogao OFK da ima do kraja sezone ukoliko bi nastavio u ovom ritmu da ih menja...

Romantičari su posle 22 kola Superlige na 13. mestu na tabeli sa 19 bodova, četiri više od poslednjeplasiranog Spartaka iz Subotice i 11 manje od osmoplasiraog Javora koji je na mestu koje vodi u plej-of.

(foto: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaOFK Beograddragan radojičić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara