"Ešli Vilijams"
"Ešli Vilijams"

Tako se voli klub: Interesovali se Napoli, Liverpul i Arsenal, a on kaže – samo Svonsi!

Vreme čitanja: 1min | čet. 26.03.15. | 14:26

Vilijams pokazao veliku lojalnost

Ešli VilijamsMalo je primera kada fudbaleri posvete čitavu ili skoro celu karjeru samo jednom klubu. Frančesko Toti i Stiven Džerard su recimo jedni od primera. Kapiten Velsa i fudbalskog kluba Svonsi Ešli Vilijams možda nema takvo umeće u nogama, ali ima u srcu. Mogao je da ode u neke imućnije klubove tokom karijere, ali je za engleske medije izjavio da ne može sebe da zamisli ni u jednom drugom dresu osim u belo-crnoj opremi Svonsija. On je takođe dodao da mu je želja da tu i završi karijeru.
Da budem potpuno iskren ne mogu sebe da zamislim da igram za neki drugi klub. Jako mi je lepo ovde u gradu, jednostavno volim ovaj klub. Poznajem kako funkcionišu sve stvari, i mene svi znaju“, rekao je Vilijams za BBC.

On se osvrnuo i na ponude većih klubova poslednjih godina. Pominjalo se da su za njegove usluge zainteresovani Napoli, Liverpul i Arsenal, ali on očigledno nije zainteresovan.
Nemam želju da igram ni za jedan drugi klub u Premijer ligi. Ne razmišljam o tome. Jednostavno, samo želim dobro za moj tim“, zaključio je kapiten Svonsija.

Izabrane vesti

On je u ovaj klub došao 2007. godine iz Stokporta, gde je započeo karijeru. Iako je defanzivac, do sada je postigao 12 golova. Ponosno nosi kapitensku traku - i zaista mnogo voli Svonsi!

(FOTO: Action images)


tagovi

VelsPremijer ligaLiverpulEvropaEšli VilijamsEngleskaArsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara