""
""

Tako se to radi: Prodaš za 28.000.000, kupiš deset puta jeftinijeg beka

Vreme čitanja: 1min | čet. 20.08.15. | 18:43

Augzburg se pojačao i to iz Leverkuzena

Nemačka sračunatost na delu. Samo tri dana pošto je prodao Abdula Rahman Babu Čelsiju, Augzburg mu je našao zamenu i u novog levog beka promovisao Konstantinosa Stafilidisa, koji je stigao iz Leverkuzena i potpisao ugovor na dve godine, uz opciju da se saradnja produži za još 12 meseci.

Augzburg je povremenog reprezentativca Grčke doveo za 2.500.000 miliona evra i tako pokazao da nije pao u euforiju iako je samo nekoliko dana ranije defanzivca Gane za čak 28.000.000 evra Plavcima.

Izabrane vesti

Stafilidis je rođen u Solunu pre 21 godine, prošao je mlađe kategorije PAOK-a, u čijem je dresu odigrao samo jednu sezonu profesionalnog fudbala, pre nego što ga je 2012. kupio Bajer iz Leverkuzena. No, kako Kontantinos nije uspeo da se dokaže na Baj areni usledile su pozajmice u matični PAOK i Fulam, odakle se posle 38 utakmica u Čempionšipu vratio u Bundesligu.
Ja sam igrač koji nikad ne odustaje! Veliki sam borac i daću 100 odsto sebe za uspehe Augzburga. Moja shvatanja fudbala i način na koji Augzburg igra su slični, tako da nijednog trenutka nisam razmišljao kad je stigao poziv ovog kluba. Želim da igram u kontinuitetu i da pomognem ekipi da na kraju sezone bude što bolje plasirana“, poručio je Konstantinos Stafilidis, koji će na poleđini dresa nositi broj tri.

(FOTO: Action images)


tagovi

prelazni rok 2015NemackaKonstantinos StafilidisEvropaaugzburg

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara