""
""

Tako se ne vraća u Premijer ligu: Katastrofalan kiks Halovog golmana častio Vukove (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 16.08.15. | 17:55

Tigrovi nadigrali Vulverhemton i bili na pragu da se priključe lideru Bristolu, ali su platili ceh zbog očajne intervencije Mekgregora. Reding i Lids bez golova

Hal Siti je u dosadašnjem delu prelaznog roka pokazao čvrstu volju i uložio velike napore da pregrupiše redove i napravi tim koji će se ekspresno vratiti u Premijer ligu. Tigrovi su tako sebe promovisali u jednog od favorita u Čempionšipu. Među favoritima je i Vulverhempton, pa je njihov današnji međusobni okršaj predstavljao jedan od derbija. Na kraju, pored plena kojom ne mogu da budu zadovoljni ni jedni, ni drugi - 1:1.

Izabrane vesti

Katastrofalan kiks iskusnog škotskog golmana Alana Mekgregora je ostavio Tigrove bez vođstva i pobede kojom bi se priključičli Bristolu na vrhu kao jedinom timu koji je u prva dva kola ostvario stopostotan učinak. Istu priliku su imali i Vulvsi koji su takođe pobedili u prvom kolu, ali nisu uspeli da naprave poptuni preokret i upišu nova tri boda.

Domaći tim je mogao do vođstva već posle 30 sekundi igre kada je Afobe izašao sam pred gol Tigrova, ali je Kertis Dejvis izbacio loptu sa gol linije. Imao je i Diko ubrzo dobru priliku, ali nije bio precizan.

Hal je čkao svoju šansu i dočekao ju je sa bele tačke. Dejvis je oboren pred golom Vukova, a Nikica Jelavić je bio siguran realizator najstrožije kazne. Potom je pojačanje iz Arsenala, argentinski golman Martinez u dva navrata spasavao Vulvse novog primljenog gola kada je osujetio pokušaje Hadlstona i bivšeg saigrača Čube Akpoma.

Bio je Hal Siti bolji u nastavku, stvarao šanse, ali je surovo kažnjen za promašaje. Očajna inetrvencija golmana Mekgerogra kojem je lopta posle centaršuta Dikoa prošla kroz ruke, a Henri iskoristio poklon i gurnuo loptu u mrežu ih je koštala gubitka dva boda. Uzalud su bili napadi Hala u talasima u nastavku. Vulverhempton je sačuvao bod zahvaljujući  odličnom golmanu Martinezu

U drugom meču današnjeg programa Reding i Lids su odigrali utakmicu bez golova. Bio je to okršaj sa svega nekoliko pravih prilika za gol na obe strane, a utakmicu su obeležili veseli navijači gostiju (njih preko 4.000), koji su označeni od strane domaćina kao najveselija grupa fanova, koja je ikada gostovala na "Madejski" stadionu. 

ČEMPIONŠIP, drugo kolo

Subota

Barnli – Birmingem 2:2 (0:1)
/Kin 52, Tejlor 81 – Toral 10, Kediz 63/

Bristol Siti – Brentford 2:4 (2:2)
/Kođija 2, Vajbraham 23 - Džadž 9, Vilijams 43 autogol, Grej 60, Hofman 71/

Derbi Kaunti – Čarlton 1:1 (0:0)
/Martin 68 - Vot 48/

Fulam – Brajton 1:2 (1:1)
/Karni 43 - Baldok 30, Hemed 90+3 penal/

Hadersfild – Blekburn 1:1 (1:0)
/Vels 10 - Delfuneso 60/

Ipsvič – Šefild 2:1 (1:1)
/Sirs 21, Smit 53 - Valas 19/

Midlzbro – Bolton 3:0
/Fabrini 7, Kike 17, 32/

Milton Dons – Preston 0:1 (0:1)
/Galaher 28/

Notingem – Roteram 2:1 (1:1)
/Mils 45+2, Antonio 61 - Kolins13/

Kvins Park Rendžers – Kardif 2:2 (1:0)
/Hil 33, Ostin 56 - Morison 63, Meloun 90/

Nedelja
Vulverhempton – Hul 1:1 (0:1)
/Jelavić 22 penal - Henri 58/

Reding - Lids 0:0

(FOTO: Action images)


tagovi

RedingNikica JelavićHal sitiEvropaEngleskaČempionšipAlan Mekgergor

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara