""
""

Tako je to kad MOZZART časti: Levandovski i Miler Bajernu nisu doneli prolaz, ali nekome jesu novac

Vreme čitanja: 1min | uto. 12.05.15. | 22:52

Ima li neko da je uhvatio prelaz „iz dvojke u keca“?

Spektakularna utakmica i prava poslastica za ljubitelje klađenja. Naročito za one koji vole da tipuju strelce. A pogotovu za one koji su se opredelili da iskoriste šansu u okviru MOZZART Happy hour-a, kad su podignute kvote da će u revanšu polufinala i Robert Levandovski i Tomas Miler postići golove za Bajern.

Ko je iskoristio šansu koju smo vam ukazali u samo sat vremena kad je kombinacija da će reprezentativci Poljske i Nemačke pogoditi mrežu Barselone mogao je da se ovajdi kvotom 8,50. Doduše, bilo je malo povuci-potegni, ali pošto je Miler u 74. minutu pogodio za 3:2 oni koji su se opredelili za pomenutu kombinaciju mogli su da slave.

Izabrane vesti

Malo je nedostajalo da prođe i druga ponuda koju smo vam dali u okviru Happy hour-a, Nejmar je „na vreme“ dao gol (pa još jedan), mnogi su čekali Lionela Mesija, Argentinac je imao šansu u nadoknadi, ali nije uspeo da je realizuje.

Inače, za one koji vole prelaze samo da pomenemo da je kvota na igru „iz dva u jedan“ (da će Barselona voditi na kraju prvog poluvremena, a Bajern pobediti na kraju utakmice) iznosila 30!

Budite i sutra uz nas, očekuje vas još iznenađenja u okviru MOZZART Happy hour-a!

(FOTO: Action images)


tagovi

Tomas Milersportsko klađenjeRobert LevandovskiNemackaLiga šampionaHappy HourEvropaBajern Minhen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara