""
""

Ta nepredvidiva Astra Đurđu i šta odigrati?

Vreme čitanja: 2min | pon. 31.07.17. | 14:26

Rumunski predstavnik u Ligi Evrope dočekuje Temišvar

Ne tako davno Astra je bila ozbiljan kandidat za titulu u Rumuniji (pre dve sezone), znala je i da se isprsi u Evropi, ali ove sezone ekipa iz Đurđua je vrlo nepredvidiv tim. Niko u Rumuniji ne zna kakavi su realni dometi mladog stručnjaka Edvarda Jordaneskua.

Izabrane vesti

KVOTE KLADIONICE MOZZART ZA DUEL ASTRE I TEMIŠAVARA

Otišao je Konstantin Budesku u FCSB, od zvučnih pojačanja stigao je samo Entoni Le Talek... Dobro gura Astra u kvalifikacijama za Ligu Evrope, ali u prvenstvu je prošle nedelje dobila ozbiljan šamar. Poražena je na gostovanju Volunatariju. I to sa ubedljivih - 1:3.

Večeras (20 časova) Astra će odmeriti snage sa isto tako nepredividivim Temišvarom. Tim iz grada koji je blizu granice sa Srbijom ima polovičan učinak u prva dva kola. Minimalnu pobedu i poraz. Dakle, na poslednja dva meča Poli Temišvara došlo je 0-2 gola.

Sa druge strane Astra ima samo jedan poraz u prethodnih pet susreta. Domaćin posebno dobro igra u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Primili su samo jedan gol u tom takmičenju.

Astra je dobila dva prethodna meča protiv Temišvara. Uradila je to na prilično ubedljiv način (3:0, 4:1). Ako verujete da će tradicija biti nastavljena, može da fiksirate keca. Kvota u kladionicama MOZZART iznosi 2,15.

Prema statističkim podacima ne bi bilo iznenađenje da padne najviše jedan gol. Kvota na ovu igru je 3,05. Pa ko voli - neka izvoli.

Rumunija, Liga 1 - 3. kolo

Petak
Botošani - Sepsi 5:1 (2:0)
/Miron 1, Bus 15, 59, Roman 65, Fulop 90 - Petre 89/

Konkordija - KSMS Jaši 0:1 (0:1)
/Feusi 26ag/

Subota
Juventus Bukurešt - Voluntari 0:0

Gaz Metan - Kluž 0:3 (0:2)
/Kulio 28pen, Novije 36, Vera 60/

Nedelja
Vitorul - Dinamo Bukurešt 0:1 (0:0)
/Kostake 82/

FCSB - Krajova 1:1 (0:1)
/Gnoere 62 - Baluta 28/

Ponedeljak
20.00 Astra - Poli Temišvara


tagovi

Entoni Le TalekEvropaKonstantin BudeskuRumunija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara