Svom snagom na Fekira

Vreme čitanja: 2min | pon. 06.08.18. | 17:43

Čelsi krenuo po najboljeg igrača Liona...

Taman smo nekoliko dana "odmorili" od Nabila Fekira, kad - evo ga opet u epicentru dešavanja na fudbalskoj pijaci. Prema informacijama iz Francuske talentovani vezista od danas je prva meta Čelsija! I prethodnih nedelja pominjalo se da Plavci imaju na radaru svetskog prvaka iz Rusije, ali sada je situacija mnogo ozbiljnija.

Izabrane vesti

Čelsi je u panici već nedeljama. Niko osim Žoržinja nije pojačao ekipu Mauricija Sarija, a posle onoga što smo videli u Superkupu protiv Mančester Sitija - bez obzira što tu nije bilo nekolicine standardnih prvotimaca - timu sa Stamford bridža očajnički su potrebna kvalitetna pojačanja. Zbog toga Plavci će pokušati agresivan napad na Fekira u naredna tri dana, koliko je preostalo do kraja prezanog roka. Frans fudbal tvrdi da je Liverpul posle pokušaja da spusti cenu razljutio Žan MIšela Olu, prvog čoveka Liona, pa ovaj više ne želi da pregovara sa Redsima, a to Čelsiju povećava šanse u ovoj priči.   

Podsetimo, Liverpul je u jednom momentu imao zaključen dogovor sa Lionom i za sumu od 60.000.000 evra obeštećenja, plus bonuse. Jasno je da Čelsi neće moći da prođe ispod te cifre...

U međuvremenu, dok se o "njegovoj glavi" radi naveliko, Nabil Fekir smireno čeka rasplet situacije u svom aktuelnom klubu...
"Kao što vidite, ja sam i dalje u Lionu. Ovde sam veoma srećan", kazao je za klupsku televiziju Fekir. "Prelazni rok traje još dosta, a svi dobro znamo kako se u fudbalu brzo menjaju stvari. Ne znam šta će biti... Ponavljam, vrlo sam srećan ovde. Osećam se sjajno u Lionu, imamo dobre igrače i odličnu atmosferu. Nadam se dobroj sezoni", poručio je Fekir i raspalio maštu navijača Liona.

Zanimljivo, Čelsi i Lion sastaju se sutra u prijateljskom meču, a Nabil Fekir neće biti u konkurenciji za tim. 

Da li bi ovo trebalo nešto da nam govori?

Foto: Action Images

 


tagovi

Nabil FekirLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara