""
""

SVI U ŠABAC! U subotu od 8.30 novi polasci ispred Marakane, akciji se priključuju fudbaleri i rukovodstvo kluba!

Vreme čitanja: 1min | pet. 16.05.14. | 21:02

Crvena zvezda apeluje na sve ljude dobre volje da dođu i pomognu sugrađanima u nevolji!

Sportsko društvo Crvena zvezda nastavlja akciju pomoći Šapcu, kojem je pomoć posle elementarne katastrofe i obilnih padavina poslednjih dana preko potrebna!

Dok crveno-beli košarkaši u Železniku pružaju utočište za oko 1.000 Obrenovčana kojima su poplave uništile domove, Fudbalski klub Crvena zvezda odlučio je da organizuje nove polaske za Šabac i tako ljudima dobre volje obezbedi prevoz, kako bi zajedničkim snagama pomogli najugroženijima. 
"Pozivamo sve ljude dobre volje da dođu, i da svi zajedno pođemo na zapad Srbije u Šabac, kojem je pomoć neophodna. Svako ko odluči da dođe, neophodno je da sa sobom ponese svoju opremu i čizme, kabanice, sve duplo i u rancu u kesama. Takođe, neophodno je poneti i vodu, hranu, lampe, konopce...", stoji u zvaničnom pozivu kluba iz Ljutice Bogdana.

Izabrane vesti

Akciji će se priključiti i svi fudbaleri Crvene zvezde, kao i članovi rukovodstva.

Polasci su zakazani za subotu od 8.30 časova ujutru, ispred Marakane. Apelujemo na sve ljude koji su u mogućnosti, bez obzira na navijačku opredeljenost dođe ispred našeg najvećeg stadiona i pomogne sugrađanima u nevolji.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SrbijaMobilizacijaMarakanakišaKatastrofa u Šapcu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara