"Zlatan Ibrahimović"
"Zlatan Ibrahimović"

Sveci tukli Đavole: Ibra pokvario Švajnštajgerov povratak! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 30.07.15. | 10:04

Kapiten reprezentacije Nemačke vratio se na teren posle povrede leđa, ali je imao slab učinak

Zlatan Ibrahimović

Mančester junajted je porazom okončao američku turneju i učešće na Internacionalnom kupu šampiona. PSŽ je bio bolji u Čikagu i savladao je Crvene đavole sa 2:0 golovima Matuidija u 25. i Zlatana Ibrahimovića u 34. minutu.

Izabrane vesti

Meč je obeležio povratak u tim Bastijana Švajnštajgera, nakon problema sa leđima, ali prema ocenama izveštača, Nemac nije oduševio. Nekoliko dugih lopti i to je bilo to od kapitena Pancera, koga je na poluvremenu zamenio Morgan Šnajderlin. Međutim, jedan drugi Nemac je bio mnogo bolji. Kevin Trap pojačanje na golu Svetaca odlično se pokazao i potvrdio da Parižani mogu da se oslone na njega u sezoni koja uskoro startuje.

Poništeni gol Mančester Junajteda u 22. minutu, kada je Mata pogodiona pas Blinda bio je uvod u vođstvo Svetaca. Matuidi je tri minuta kasnije iskoristio smušenu reakciju Džonsa, Šoua i De Hee i doneo prednost svom timu. Na 2:0 povisio je Ibrahimović posle sjajnog proigravanja Maksvela u 34. minutu. U drugom poluvremenu lepu šansu je imao i rezervista Parižana Jusuf Sabali, ali je propustio priliku da dotuče neubedljivi Junajted.

Zanimljivo, bio je ovo duel ekipa koje već nedeljama pregovaraju oko prelaska Anhela di Marije iz Mančestera u Pariz. Oba trenera imaju stav po tom pitanju i veruju da će posao biti uskoro končan.
“Pošto se radi o velikim klubovima, normalno je da su pregovori dugi i teški. Ali mislim da smo blizu realizacije”, istakao je trener svetaca Loran Blan.

Luj van Gal još tvrdi pazar. Razumljivo, okleva da bi izvukao veću lovu.
“Objavićemo kada transfer bude gotov. Još uvek se ništa nism odogvorili, pregovori su u toku”, ističe Holanđanin.


tagovi

Prijateljske utakmicePari Sen ŽermenInternacionalni kup šampiona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara