"Nacionalna arena u Bukureštu"
"Nacionalna arena u Bukureštu"

Sve u korist crno-belih: Steaua - Partizan igraju pred praznim tribinama

Vreme čitanja: 1min | pet. 17.07.15. | 14:44

Zbog rasističkih ispada još u februaru Rumuni moraju da odsluže kaznu ovog leta

Nacionalna arena u BukureštuJoš jedna povoljna okolnost za Partizan. Ne samo što Steauu potresaju finansijski, organizacioni i rezultatski problemi, već će prvak Rumunije u projektovanom meču sa crno-belima biti lišen podrške sa tribina.

UEFA je u februaru ove godine kaznila klub iz Bukurešta zatvaranjem stadiona za naredne dve evropske utakmice, usled problematičkog ponašanja navijača na utakmici Lige Evrope protiv Dinama iz Kijeva. Tada je na ogradi Nacionalne arene istaknut transparent rasističke sadržine, protiv koje se u Nionu bore nultom tačkom toleracije, pa su odrezali sankciju od dva meča bez prisustva gledalaca.

Izabrane vesti

Prvi će biti protiv Trenčina u revanšu drugog eliminacionog kola (Steaua ima 2:0 iz prvog susreta) a ako prođu Slovake, Rumuni će pred praznim tribinama igrati i protiv Partizana, ako crno-beli u Gruziji protiv Dile Gori opravdaju ulogu favorita.

Zbog upotrebe pirotehničkih sredstava UEFA je tada kaznila Steauu i 20.000 evra, ali je ova sankcija o zatvaranju celog stadiona, čini se, veliki plus za ekipu Zorana Milinkovića, koja tako neće imati utisak da igra u gostima.

Pročitajte šta trener Partizana misli o narednom evropskom protivniku.

(FOTO: Action images)


tagovi

SuperligaSteauaSrbijaRumunijaFK PartizanNacionalna arenaLiga šampionaLiga 1kvalifikacije za Ligu šampiona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara