"Nikolić"
"Nikolić"

Sve pare na Žilinu i 3+

Vreme čitanja: 2min | sub. 02.11.13. | 12:53

Golman Ružomberoka Milorad Nikolić pomaže igračima kladionice MOZZART u tipovanju slovačkog prvenstva

NikolićPosle petnaestog kola u slovačkom šampionatu lidersku poziciju drži Slovan sa 32 boda, četiri više od drugoplasiranog Ružomberoka našeg golmana Milorada Nikolića, koji će nam pomoći u tipovanju utakmica koje se igraju za vikend.
“Do kraja jeseni ostala su još četiri kola i dosta interesantnih mečeva kao što je gostovanje Slovana kod nas”, kaže za MOZZART Sport Nikolić i dodaje:“Četvrtoplasirani Trenčin ulazi u seriju teških duela, pa ostaje da se vidi da li će izdržati. Trudićemo se da zadržimo drugu poziciju, a ozbiljne namere gajimo u kupu. U revanšu branimo rezultat 3:1 sa Trnavom i viđeni smo za polufinale”.

Da se okrenemo mečevima koji su po rasporedu ovog vikenda. Krećemo od susreta Dunajska Streda -Trenčin.
“Domaćin nikako da uknjiži tri boda na svom terenu, mada igra dobro. Gosti su u fantastičnoj seriji koja mora da ima kraj, pa bih tipovao jedinicu uz 2 do 3 gola. Sledeći par je Senica – Mijava. Domaćin je vezao dva poraza i neće dozvoliti treći, igrao bih iks ili 0 do 2 gola”.

U poslednjem kolu tvoj Ružomberok je bio ubedljiv protiv Nitre i slavili ste sa 4:0.
“Sad igramo sa Trnavom. Pre sedam dana pobedili smo ih u kupu, na njihovom terenu sa 3:1. Smatram da ćemo se ponovo vratiti makar sa bodom, za hrabrije kladioce predlažem dvojku i 2 do 3 gola. Bistrica i Zlatne Moravce igraju solidno, gosti imaju par pobeda, ali mislim da nemaju snage za još jedan trijumf. Tipujem iks uz 0 do 2 gola”.

Fenjeraš Nitra dočekuje Žilinu.
“Po ko zna koji put Žilina je razočarala, a Nitra je ubedljivo poražena od Ružomberoka. Prednost dajem gostima, dvojka i 3+. Vodeći Slovan dočekuje Košice, tim iz Bratislave je u padu forme, ali neće dozvoliti iznenađenje, siguran kec sa više golova, 3+”, zaključio je Nikolić.

Piše: Đurđe Mečanin
djurdje.mecanin@mozzartbet.com

(FOTO: MN Press) 

Izabrane vesti


tagovi

bet analizaEvropakladionicaMilorad NikolićSlovačka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara