""
""

Sve je spremno za izbore: Crvena zvezda objavila spisak kandidata za Skupštinu kluba

Vreme čitanja: 1min | sre. 24.05.17. | 20:37

Saznajte ko su sve kandidati za ulazak u najveći organ najtrofejnijeg srpskog kluba

Fudbalski klub Crvena zvezda objavio je spisak kandidata za Skupštinu kluba, koji će 4. i 5. juna biti izabrani na klupskim izborima.

Izabrane vesti

Na listi se našao 61 kandidat od kojih će biti odabrano 36, a članovima kluba se obratio predsednik izborne komisije Matija Radojčić.
„Poštovani članovi kluba, obaveštavamo vas da je završen postupak kandidovanja za izbore za Skupštinu kluba. Zahvaljujemo se svim članovima kluba koji su uzeli učešće u procesu kandidovanja, a posebno kandidatima koji su u teškim trenucima za klub pokazali incijativu i odgovornost u da se uključe u rad Skupštine kluba.

Sa velikim zadovoljstvom možemo da konstatujemo da je lista od 61 kandidata izuzetno raznovrsna i kvalitetna. Svi kandidati su višegodišnji članovi kluba, ostvareni i uspešni u svojim profesijama. To je izuzetan potencijal i šansa da buduća Skupština kluba i zaista bude mesto za najvažnije odluke kako za sadašnjost tako i za budućnost kluba.

Pozivamo sve članove kluba da se upoznaju sa kandidatima putem zvaničnog klupskog sajta i masovno izađu na izbore. Svim kandidatima želimo sreću na predstojećim izborima. Takođe, apelujemo da klub pronađe načina da uključi u rad kluba i one kandidate koji nakon izbra ne budu bili izabrani u Skupštinu kluba, jer Zvezdi je potreban svaki član, a svi dobro znamo poruku Slobodana Ćosića — jedan klub vredi onoliko koliko vrede njegovi navijači“, poručio je Matija Radojčić.

Spisak kandidata možete pogledati – OVDE.


tagovi

SuperligaSrbijaSkupština Crvene zvezdeFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara