"Janone će do podijuma a Dukati neka gleda kako sa Lorencom"
"Janone će do podijuma a Dukati neka gleda kako sa Lorencom"

Sve ili ništa na Janoneovom ruletu!

Vreme čitanja: 2min | čet. 19.05.16. | 10:22

„Prošlogodišnja trka je bila jedna od najboljih u mojoj karijeri, što znači da mogu da ukrotim Muđelo“, tvdi prkosni Andrea Janone

Janone će do podijuma a Dukati neka gleda kako sa LorencomAndrea Janone je izgubio mesto u fabričkom timu Dukatija! To su fakti, ali Italijan ne smatra da je tu kraj sveta za njega. On će u inat Dukatiju, ili bolje rečeno svima onima koji su ga „otpisali“ pokušati da na Muđelu otvori oči i osvoji podijum! Janone će igrati na sve ili ništa, a uzda se u činjenicu da je na Muđelu prošle sezone imao pol poziciju, i da mu je sjajno išlo pošto je kroz cilj prošao drugi.

„Konačno smo u Muđelu, i siguran sam da možemo biti konkurentni na domaćoj stazi. Prošlogodišnja trka je bila jedna od najboljih u mojoj karijeri. Osvojio sam pol poziciju i drugo mesto što znači da umem da ukrotim legendarnu pistu. Uz performanse do kojih smo došli, i potencijal koji imamo ubeđen sam da ćemo uskoro imati sjajne rezultate“, govori Janone, vidno raspoložen.

Izabrane vesti

Zna li Andrea Janone nešto što nije za javnost? Pa ovakvo šepurenje nije viđeno od rata Valentina Rosija sa španskim furijama Lorencom i Markezom. Za nevolju Italijan je tek na desetom mestu u generalnom plasmanu, i ima tek 25 bodova, a opet očekuje dobitan tiket na Muđelu. Verovatno je u pitanju inat, odnosno pšokušaj da se ekipi Dukatija pokaže da odluka o zadržavanju Dovicioza uz novajliju Horha Lorenca nije baš najpreciznije odmerena.

Ukoliko se desi da Janone na Velikoj nagradi Italije bljesne kao što ume, onda će se možda otvoriti i neko novo poglavlje u njegovoj potrazi za novim domom. Italijanski as ima sjajan takmičarski karton, i sigurno neće pristajati na sekundarne uloge u bilo kojoj ekipi. Još manje ga zanimaju mali timovi, odnosno sredine čije mašine ne mogu da ga vinu do postolja koja po motociklističkim sposobnostima definitivno može da osvaja.

(Foto:Action Images)


tagovi

Valentino RosiMoto gpMark MarkezHorhe LorencoAndrea JanoneAndrea Doviciozo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara