""
""

Švabe se uplašile? Štutgart ne da Kostiću da igra u Češkoj!

Vreme čitanja: 1min | čet. 04.06.15. | 09:33

Može biti baš zato što igramo u grupi sa Nemačkom?

Srbija, Danska, Češka i – Nemačka! Sastav grupe A na Evropskom U21 prvenstvu u Češkoj. Da li baš zbog toga što je žreb upario Orliće i Nemce u istu grupu ili samo zbog istinskog straha od povrede tek Švabe prave Srbiji veliki problem. Kad kažemo Švabe mislimo upravo na njih. Na Štutgart koji ne želi da dozvoli možda i najboljem igraču Srbije Filipu Kostiću da zaigra na predstojećoj kontinentalnoj smotri.
"Voleo bih da igram na Prvenstvu Evrope u Češkoj. Krivo mi je, ali nisam ja kriv, takva je situacija. Želim saigračima iz mlade reprezentacije mnogo sreće, da pruže maksimum i da predstave Srbiju na najbolji način", prenosti Sportski žurnal reči 22-godišnjeg krilnog fudbalera iz Kragujevca i momka koji je obeležio mesec maj u Bundesligi.

Izabrane vesti

Ponajviše zaslugom Kostića, Martina Harnika i Danijela Ginčeka uspeo je Štutgart da sačuva status prvoligaša, ali bi sada mogao da uslovi ogroman hendikep za Srbiju i selektora Mladena Dodića, koji se još nada da će Fudbalski sabez Srbije uspeti da izdejstvuje dolazak bivšeg fudbalera Radničkog iz Kragujevca.

Bez njega nije to isti tim...

(FOTO: Star Sport)


tagovi

StutgartSrbija U21Srbijareprezentativni fudbalNemackaFilip KostićEvropaČeška2015

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara