"Feliks Magat"
"Feliks Magat"

Surovo i nadmeno: Što da gledam finale kad znamo da ćemo dobiti 3:0...

Vreme čitanja: 1min | pet. 11.07.14. | 13:12

Tako tvrdi Feliks Magat, doduše, u Fulumu ga baš i ne cene

Feliks MagatNemci lete, zemlju ne dodiruju. Da li zbog onih 7:1 kojim su zadivili kompletnu planetu ili zato što imaju još rezerve, Panceri na sve strane šire optimizam uoči finala Mundijala, mada Argentinci smatraju da će upravo busanje u grudi biti adut Lea Mesija i drugova u nedeljnom finalu.

S druge strane, Manšaft deluje toliko moćno, staloženo, efikasno i sigurno da se trijumfalni duh iz otadžbine raširio i u Englesku, odakle menadžer Fulama Feliks Magat šalje toliko samouverenu poruku da je maltene teško poverovati da i sam veruje u njen prvi deo.
„Ne znam ni da li ću gledati finale Mundijala! Prema mojoj oceni, prilično je jasno šta će se tamo desiti, Nemačka će pobediti 3:0“, rekao je Magat, a potom malo spustio loptu. „Bez obzira kako se završi ta utakmica, naša reprezentacija je napravila ogroman uspeh i zaslužuila je da joj se priredi doček“.

Izabrane vesti

Inače, Magat poznat po svojim zahtevnim treninzima koje je naučio od Branka Zebeca – prethodih dana je bio meta kritika doskorašnjeg prvotimca Fulama Breda Hanglenada, koji je nezadovoljan radom nemačkog stručnjaka, ali i ispadanjem u Čempionšip napustio Krejven kotidž.
Naporno je raditi s njim. Umesto da nam pomogne da izborimo opstanak samo je pogoršao stvari. Smatram da on nije čovek koji bi trebalo da radi u Engleskoj. Ako on ostane menadžer Fulama ne piše se dobro ovom klubu. Nećemo se vratiti u Premijetr ligu“, rekao je Norvežanin.

(FOTO: Action images)


tagovi

reprezentativni fudbalmeđunarodni fudbalNemackaFeliks MagatBrazil2014

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara