"Fudbaleri Rada napravili fotku i proslavili opstanak"
"Fudbaleri Rada napravili fotku i proslavili opstanak"

Superligaški selfi: Rad sam istrčao na teren i proslavio opstanak u ligi! (FOTO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 12.06.14. | 19:44

Građevinari sačuvali mesto u najjačoj ligi...

Fudbaleri Rada napravili fotku i proslavili opstanakFudbaleri Rada ostaju u Superligi! Pošto se fudbaleri Metalca iz Gornjeg Milanovca i definitivno nisu pojavili na terenu stadiona Čukaričkog kako bi odigrali ponovljeni revanš susret (?!) baraža za poslednje mesto koje vodi u Superligu, Građevinari su i zvanično zadržali status superligaša.

Podsetimo, uprava FK Metalac Gornji Milanovac nedavno se javnosti obratila saopštenjem u kojem je naglasila da je ljuta na FSS i njene organe, kao i da se definitivno neće pojaviti na Banovom brdu

Izabrane vesti

Fudbaleri Rada ispoštovali su protokol, istrčali na teren, na kojem zbog kazne nije bilo publike, sačekali formalnih 15 minuta kako bi se ustanovilo da rival nije došao. Sudija Danilo Grujić, koji je sudio i "prvi" revanš od pre sedam dana proglasio je i formalni kraj i time stavio tačku na ovosezonsku superligašku priču. Rad bi od petka trebalo i zvanično da ostane u najjačoj ligi Srbije.

Podsetimo, prvi meč završen je bez golova, dok je drugi prekinut u 49. minutu zbog toga što su navijači koristili suzavac. Rad je u tim trenucima vodio sa 1:0. 

Naravno, igrači kluba sa Banjice proslavili su opstanak u ligi kako dolikuje, a ovo su fotografije sa stadiona Čukaričkog.

Sudija definitivno označava kraj utakmice

Fudbaleri Rada iščekuju početak utakmice

U razgovoru sa sudijom

Zagrevanje

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaRadopstanak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara