Superligaški fudbaleri izabrali idealan tim: Šestorica iz Zvezde, Pantić i Miletić odbranili čast Partizana

Vreme čitanja: 1min | sub. 19.05.18. | 14:00

Borjan dobio prednost u odnosu na Stojkovića, Jovančić ispred Drinčića

Sezona u Superligi završava se večerašnjim duelom između Crvene zvezde i Voždovca. Crta se i dalje podvlači. Pre nekoliko dana televizija Arena Sport, mediji koji ima ekskluzivno pravo na prenose domaćeg prvenstva, izabrao je idealan tim ovogodišnjeg šampionata... Najviše predstavnika imao je šampion iz Ljutice Bogdana (pet), Partizan i Vojvodina su imali po dva igrača, a Nemanja Nikolić je bio promoter Spartaka.

Idealan tim izabrao je i Sindikat profesionalnih fudbalera „Nezavisnost“. U tom izboru glasali su svi licencirani fudbaleri našeg elitnog ranga.  Rezultati su - (ne)očekivani.

Izabrane vesti

Ima dve promene u odnosu na tim Arene Sport. Mesto na golu rezervisano je za Milana Borjana. Zvezdin čuvar mreže primio je ove sezone najmanje golova i u izboru kolega dobio prednost u odnosu na prvog golmana reprezentacije Srbije Vladimira Stojkovića. Istina, popularni Stojke je bio možda i najjača karika Parnog Valjka u ovom prvenstvu.

Kolege su u idealan tim prvenstva uvrstile i pojačanje Crvene zvezde. Reč je o Dušanu Jovančiću, iskusnom veznom igraču koji je bio najzapeženiji pojedinac u redovima Vojvodine. On je u ovom izboru bio ispred Nikole Drinčića, fudbalera Čukaričkog.

Ostalo je identično timu Arene Sport. I trener je isti - Vladan Milojević.

Tim Sindikata profesionalnih fudbalera „Nezavisnost“: Borjan (Crvena zvezda), Stojković (Crvena zvezda), Miletić (Partizan), Savić (Crvena zvezda), Bogosavac (Čukarički), Jovančić (Vojvodina), Krstičić (Crvena zvezda), Pantić (Partizan), Radonjić (Crvena zvezda) - Nikolić (Spartak), Pešić (Crvena zvezda). Trener Vladan Milojević


tagovi

sindikat profesionalnih fudbalera nezavisnostVujadin SavićMilan Borjan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara