""
""

Super žreb za Rad: Građevinari na putu ka Ligi šampiona prvo čiste Slovence

Vreme čitanja: 1min | uto. 01.09.15. | 14:34

Rival omladincima Rada u prvom kvalifikacionom kolu biće Domžale, a u slučaju trijumfa Građevinari će igrati sa boljim iz meča Elfsborg-Stjarnar

Partizan je stao na korak od fudbalskog raja i pao u dvomeču sa BATE Borisovim! Međutim, ko kaže da se Liga šampiona ove jeseni neće igrati u Srbiji.

Uskoro na crtu vršnjacima sa Starog kontinenta izlaze omladinci Rada, koji će pokušati da miris i ukus najeminetnijeg klupskog takmičenja na svet donosu u Beograd. I za takav podvig imaju realne šanse. Danas je u Nionu obavljen žreb za prve dva kvalifikacione runde, i čini se da je klub sa Banjice dobro prošao.

Izabrane vesti

Mladi Građevinari će u prvom kolu kvalifikacija igrati sa slovenačkim Domžalama. Sve ukazuje da je naš predstavnik favorit u tom duelu, bez obzira što su Domžale imaju ubedljivo najbolju školu u Sloveniji. U tom klubu je stasao i Samir Handanović.

U slučaju da budu bolji od Slovenaca Građevinari će u drugom kvalifikacionom kolu igrativ sa boljim iz meča Elfsborg (Švedska)- Stjarnar (Island).
Zadovoljni smo žrebom, kako za prvo, tako i za drugo kolo. Bitno je da smo izbegli Viljareal i Torino. Tek ovde u Nionu smo videli koliko je ovo ozbiljno i koliko toga dobrog donosi za srpski fudbal“, rekao je predsednik Rada Marko Kapor.

Ako prođu i drugo kvalifikaciono kolo Građevinare do konačnog cilja čeka plej-of runda. Tada se igra samo jedan meč.

 


tagovi

SrbijaRadomladinskiomladinci RadaLiga šampiona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara