""
""

SUPER VOŠA: Malbašić i Trujić samleli Bokelj! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 07.07.16. | 21:51

Sledeći protivnik Vojvodine u ovom takmičenju biće velški Konaks Ken Nomads. Klub iz Velsa je u uvodnoj rundi iznenadio norveškog prvoligaša Stabek

Rutinski, kao na treningu, reklo bi se. Tako je Vojvodina na svom stadionu Karađorđe došla do pobede nad Bokeljom iz Kotora od 5:0 i plasmana u drugog kolo kvalifikacija za Ligu Evrope. U prvom meču u Crnoj Gori bilo je 1:1.

Izabrane vesti

Sledeći protivnik Vojvodine u ovom takmičenju biće velški Konaks Ken Nomads. Klub iz Velsa je u uvodnoj rundi iznenadio norveškog prvoligaša Stabek. 

Ekipa Nenada Lalatovića večeras je potpuno opravdala očekivanja navijača i celokupne srpske fudbalske javnosti i održala javni čas fudbala. Jedina dilema u Novom Sadu bila je sa koliko će golova Kotorani da pođu nazad, put Crne Gore.

Jasno je bilo i u prvoj utakmici pre nedelju danas da je Bokelj nedorastao rival, a pogotovo se to videlo večeras kada je Vojvodina u manevru imala veoma raspoložen tandem Malbašić-Trujić, kao i Dejana Melega u vezi koji definitivno odskače kvalitetom.

Malbašić se odlično snašao u devetom i 42. minutu protiv odbrane Bokelja koja je u tim trenucima reagovala gotovo amaterski.

Silni su bili Novosađani i u nastavku utakmice, a za samo tri minuta domaći su do nogu potukli Kotorane. Prvo je Meleg u 60. minutu krunisao sjajnu partiju, a potom je i Trujić konačno zatresao mrežu Bokelja posle nekoliko promašaja.

Iako to nije baš u skladu sa ovdašnjim mentalitetom, novosadske Lale nisu se zaustavile ni posle četvrtog gola. Gurali su napred poput Nemaca, a u 87. minutu Trujić je drugim pogotkom postavio konačan rezultat.

VOJVODINA – BOKELJ 5:0 (2:0)
/Malbašić 9, 42, Meleg 60, Trujić 62, 87/

Novi Sad

Stadion: Karađorđe
Kapacitet: 14.500
Sudija: Endrju Dalas (Škotska)

VOJVODINA (4-1-4-1): Kordić – Lakićević, Miletić, Puškarić, Antić – Maksimović – Malbašić (od 69. Zličić), Paločević (od 69. Đurišić), Meleg, Babić (od 69. Stamenić) – Trujić.

BOKELJ (4-4-1-1): Mijatović – Mladenović, Ognjanović, Todorović, Bogdanović – Pepić (od 52. Maraš), Tomić (od 64. Nikezić), Zlatičanin, Vučinić – Macanović (od 52. Kotorac) – Đenić.

(FOTO: Action Images)


tagovi

FK VojvodinaSrbijaNikola TrujićNenad LalatovićLiga EvropeFilip MalbašićEvropaDejan MelegCrna GoraBokelj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara