"Dejan Santrač"
"Dejan Santrač"

Sudijska komisija hladi Santrača – očigledan penal za Zvezdu u 94. minutu!

Vreme čitanja: 1min | sre. 17.09.14. | 10:48

Kažnjen i pomoćnik Novica Anđelovski

Dejan SantračCrvena zvezda je opravdano ljuta, potvrdila je Sudijska komisija, koja je suspendovala Dejana Santrača i Novicu Anđelovskog zbog odluka koje su u Kruševcu doneli na štetu beogradskog tima. Ponajviše zbog one jedne najbitnije – nedosuđenog "očiglednog" penala u 94. minutu igre.

Beogradska štampa navodi da je zaključeno i da je Santrač izgubio kontrolu nad zbivanjima na terenu i pravio propuste u primeni disciplinskih mera, posebno prilikom protesta igrača. Do daljeg će biti suspendovan i pomoćnik Anđelovski, koji je glavnom arbitru trebalo da signalizira prekršaj Nemanje Janičića nad Lukom Jovićem za najstrožu kaznu.

Izabrane vesti

Što se tiče detalja iz prvog poluvremena i zahteva crveno-belih da se svira penal zbog starta nad Vukanom Savićevićem utvrđeno je mladi napadač želeo da padne te da tu Santrač nije pogrešio.

Sportski žurnal piše da Santrač i Anđelković zbog svih propusta barem četiri kola neće biti delegirani za utakmice Superlige. Na hlađenje će i sudija Dejan Filipović, koji je oštetio Novi Pazar, jer nije svirao penal zbog prekršaja Miloša Adamovića nad Markom Jevtovićem.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaDejan SantračFSSSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara