"Saša Ilić prigovara sudiji Vasiću na meču sa Napretkom"
"Saša Ilić prigovara sudiji Vasiću na meču sa Napretkom"

Sudije zakinule Partizan za penal, a Zvezdi opravdano poništile gol (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 09.11.13. | 09:33

Aleksandar Vasić pauzira dva meča, Vladimir Nedeljković suspendovan do daljnjeg

Saša Ilić prigovara sudiji Vasiću na meču sa NapretkomSudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije stavila je tačku na analizu spornih detalja sa utakmica desetog i 11. kola Super lige i izrekla suspenzije trojici arbitara. Najgore je prošao Vladimir Nedeljković iz Jagodine, koji je suspendovan do daljnjeg, zbog niza priopusta ispoljenih na utakmici Spartak – Čukarički.
''Nedeljkovića zbog ispoljene nesigurnosti i grešaka očekuje pauza do daljnjeg. Opšti je utisak da je kod poništenog gola Čukaričkog zakasnio sa reakcijom, tokom meča više puta je nesigurno reagovao'' objasnio je Đorđe Žutić, član Sudijske komisije FSS, a prenosi Sportski žurnal.

Posle susreta desetog kola između Partizana i Napretka u Humskoj domaćini su imali zamerke na arbitražu Aleksandra Vasića iz Novog Žednika i bili su u pravu.
''Aleksandar Vasić je propustio da dosudi najstrožu kaznu za Partizan, jer je igrač Napretka nepropisno zaustavio Nemanju Kojića. Sporan detalj morao je da vidi i četvrti sudija Novak Simović. Obojicu očekuje pauza po dva kola''.

Izabrane vesti

U istoj rundi buru je izazvala odluka Miodraga Gogića da poništi golu Gorana Gogića iz Crvene zvezde u Nišu, ali iz Sudijske komisije poručuju da ništa na Čairu nije bilo sporno.
''Mahač Jovica Milin pravovremeno je uočio ofsajd poziciju napadača Zvezde (Abiola Daduda, prim. au) na meču sa niškim Radničkim'', dodao je Žutić.

(FOTO: MN Press)

 


tagovi

FK Crvena zvezdaĐorđe ŽutićFK PartizanSrbijaSudijska komisija FSSSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara