""
""

Sudija, imam samo jedno pitanje: Kako ovo nije faul? Lebron je preživeo masakr u Ouklendu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 08.06.15. | 10:10

Košarkaši Golden Stejta doslovce nisu birali sredstava da zaustave Džejmsa i - nisu uspeli...

To što radi Lebron Džejms u finalnoj seriji plej-ofa NBA lige graniči se sa dostignućima Majkla Džordana i(li) Kobija Brajanta na vrhuncu njihovih karijera, ali to što najboljem košarkašu Klivlenda rade igrači Golden Stejta prevazilazi okvire sporta. Valjda u skladu sa nadimkom, Ratnici su bukvalno prebili povratnika među Kavalirse, mada im i to nije bilo dovoljno da spreče poraz na svom parketu u izjednačenje na 1:1.

Grubosti košarkaša Klivelnda možete pogledati na fotografijama, ali ono što posebno bode oči jeste činjenica da su na njihovu jaku odbranu povremeno žmurile u sudije. Na primer, u jednom napadu tokom produžetka, Lebron je, iako udvojen, uspeo da pronađe prostor za šut, međutim, onda ga je po ruci doslovce odamalio Andre Igudala. I na opšte zaprepašćenje košarkaškog sveta za to nije sankcionisan ličnom greškom. Uzalud su bili protesti trenera gostiju Dejvida Blata i Lebrona Džejmsa, koji se u jednom trenutku okrenuo ka sudijama kao da želi da ih pita:
Bože, pa kako ovo nije faul?“

Izabrane vesti

Grubosti košarkaša Golden Stejta ilustrovao je i potez Drajmonda Grina, takođe nad Džejmsom, sredinom četvrte četvrtine.

Evo kako kakve su još načine koristili košarkaši iz Ouklenda u obračunu sa Džejmsom.

(FOTO: Action images)


tagovi

NBA ligaLebron DžejmsDrajmond GrinAndre Igudala

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara