"Budimir Janošević"
"Budimir Janošević"

Subotičanima se ogadila borba za opstanak, sad je cilj - plej-of

Vreme čitanja: 1min | čet. 23.06.16. | 14:31

Doduše, prvo je potrebno nadoknaditi odlazak velikog broja igrača…

Budimir JanoševićFudbaleri subotičkog Spartaka od 14. juna nalaze se u trenažnom procesu za novu sezonu. Trenutno, igračima glavni problem ne stvara čvrsta ruka trenera Andreja Černišova već ekstremne temperature, pa kako za MOZZART Sport kaže golman Golubova Budimir Janošević, svi jedva čekaju odlazak na Zlatibor.
"Godinama unazad naša baza je Zlatibor, hotel ‘Ratko Mitrović’, gde se osećamo kao kod kuće. Na srpskoj planinskoj lepotici imamo sve uslove, dobru klimu, vazduh, odlične terene. Gore ćemo boraviti dve sedmice", podvlači za naš portal  Janošević.

Da li je već bilo kontrolnih utakmica?
"Prve provere imamo protiv Bačke Palanke, a potom i Mordovije. Na Zlatiboru će biti više kontrolnih mečeva".

Izabrane vesti

Spartak je napustilo više igrača pa će morati mnogo da se radi na angažovanju pojačanja?
"Otišli su Stefan Milošević u Crvenu zvezdu, Goran Antonić, Vladimir Kovačević i Nenad Šljivić.  Potom, ima igrača kojima su istekli ugovori, koji se još razmišljaju. Angažovani su Ukrajinac Vladimir Žuk i Dejan Kerkez iz Čelareva. Spisak pojačanja će sigurno biti poduži jer želimo dobre rezultate u narednoj sezoni".

Da li ste već razgovarali o ciljevima?
"Cilj je plej of, a ne kao prošle godine plej aut u kome smo se na kraju dobro snašli i pokazali. Uz veliku disciplinu, dobar rad možemo do cilja", zaključio je golman Subotičana Budimir Janošević.

Piše: Đurđe Mečanin;
Foto: MN Press.


tagovi

SuperligaSrbijaBudimir Janošević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara