"Subotić"
"Subotić"

Subotić: Zvezdi se ne preti!

Vreme čitanja: 1min | sub. 03.10.15. | 10:11

"Da smo spremni, nismo. Imamo svega dan da se pripremimo. Ni oni nisu u boljoj situaciji", kaže Igor Jovović, trener Budućnosti

SubotićABA liga je tek počela, a več na samom početku sve pršti od derbi susreta. Upravo je jedan od takvih je prvi meč drugog kola u kome se sastaju Crvena zvezda i Budućnost u Pioniru od 17 sati. Trener gostiju smatra da ekipe nisu imale dovoljno vremena da se spreme za ovaj susret.

"Da smo spremni, nismo. Imamo svega dan da se pripremimo. Ni oni nisu u boljoj situaciji, ali Crvena zvezda je tim napravljen da napada trofej ABA lige, da igra Evroligu. I oni su kao i mi napravili mnogo promena. Pokušaćemo da odigramo najbolji mogući meč u ovom momentu, bez nekih obećanja koja bi u ovom trenutku bila neadekvatna", kaže Igor Jovović, trener Budućnosti, a prenosi sajt ABA lige.

Izabrane vesti

Njegovo mišljenje deli i košarkaš Bojan Subotić. On dodaje da je čast igrati u Pioniru.
"Svaki put igrati u Pioniru je čast i velika obaveza. Crvenoj zvezdi se ne preti, ali sigurno da ćemo pokušati da odigramo dobro i pokušamo da iznenadimo protivnika, najpre kroz odbranu i veliku zelju koja nas je krasila i u pripremnom periodu i protiv Krke u prvom kolu", kaže Subotić.

Obe ekipe zabeležile su pobedu u prvom kolu. Crvena zvezda je na svom parketu bila bolja od Mega Leksa rezultatom 76:70, dok je Budućnost kao domaćin nadigrala Krku s 81:65.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaJadranska ligaEvropaFK Crvena zvezdaCrna GoraBudućnost PodgoricaBojan Subotić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara