""
""

Subotić: U poslednjem kolu protiv Partizana pada odluka o drugom mestu

Vreme čitanja: 1min | uto. 03.02.15. | 20:51

Košarkaš Budućnosti svestan da su kiksevima u prethodnom periodu Podgoričani doveli u pitanje konačan plasman na tabeli pred plej-of

Košarkaš Budućnosti Bojan Subotić rekao je da su Podgoričani sa nekoliko kikseva doveli u pitanje drugo mesto u Jadranskoj ligi zbog čega će verovatno duel sa Partizanom u poslednjem kolu u hali Morača da odlučuje o konačnom plasmanu.

Budućnost je i dalje druga na tabeli sa učinko od 15 pobeda i pet poraza, a slede Cedevita (14-6) i Partizan (13-7). Do kraja ligaškog dela na Jadranu ostalo je još šest kola.

Izabrane vesti

Podgoričani su u poslednja dva kola Jadranske lige izgubili od lidera Crvene zvezde i Mega Leksa.
"Da je izostao bar jedan od ova dva poraza, Cedevita i Partizan bi ostali bez šanse da nam ugroze drugo mesto. Možda će se stvarno sve rešavati u poslednjoj utakmici u Morači, sa Partizanom. Ako tako i bude, verujem da će svi igrači dati sve od sebe da drugo mesto ostane naše", napisao je Subotić u blogu na sajtu regionalne lige.

On je dodao da je poraz od crveno-belih bio i posledica nedostatka sreće, jer je Budućnost primila koš iz odbitka nekoliko sekundi pre kraja.

Duel Budućnosti i Partizana u poslednjem kolu Jadranske lige trebalo bi da se igra 21. marta u hali Morača. Podgoričani su u prvom delu sezone pobedili crno-bele u Beogradu.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaFK PartizanJadranska ligaCrna GoraBudućnost PodgoricaBojan Subotić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara